• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Ablam, hakikaten bazen ipleri koparmak gerekiyor. Gerçekten evlatlarına çok zarar veriyorlar.
Böyle karakterler zarar veriyor,kendi malı gibi kullanmak istiyorlar.
Sabır kalmıyor bizdede,bana cehennemin dbine git dedi bana dedi düşün artıkk.

İnan kafan rahat olur,eşin görüşürse görüşsün ona sakın itiraz etme.
su hastslik bir gecsin gitsin de zaten son zamanda cigirimdan cikaracak seyker yapiyor ..uzun yoldan geldik sagoksun kp makarna yapmis birde kabak yemegi yapmis

bende buzluktan koyma cikarttim makarnaya sos yaptim iste salata yogurt sofra hazirladim 6 saatlik yol 1.5 saate oglani bekledik yorgunum yani...

yedik ictik bitti oturdum bana limon sıksana dedi

simdi iturdum 5 dk sonra sıkıvereyim dedim .
ben bunu der demez esime döndü limon sıksana dedi

bende ters ters hakip kalktim drdim ben yapmicam demedim ki az bekleyiver dedim

limon u sıkyım getirdim ne dedi biliyormusunuz limon cok ekşiymiş :KK51::KK51:

Ablam, hakikaten bazen ipleri koparmak gerekiyor. Gerçekten evlatlarına çok zarar veriyorlar.
vala bizimkinin zarari herkese bir tek esine cocuguna degil telefon la ulasabildigi her yeri karistiriyor ..

insan hirsizligini gormedigi yegenine..dugun yapacagi sirada dunurlerini arayip ona dikkat edin altinlari calar der mi :olamaz:

bunu yaptiktan bir hafta sinra felc gecirdu ama hala beddua ediyor

esim ozur dile yegenin den diyor dilemiyor 🤷🏻‍♀️

su hastslik bir gecsin gitsin de zaten son zamanda cigirimdan cikaracak seyker yapiyor ..uzun yoldan geldik sagoksun kp makarna yapmis birde kabak yemegi yapmis

bende buzluktan koyma cikarttim makarnaya sos yaptim iste salata yogurt sofra hazirladim 6 saatlik yol 1.5 saate oglani bekledik yorgunum yani...

yedik ictik bitti oturdum bana limon sıksana dedi

simdi iturdum 5 dk sonra sıkıvereyim dedim .
ben bunu der demez esime döndü limon sıksana dedi

bende ters ters hakip kalktim drdim ben yapmicam demedim ki az bekleyiver dedim

limon u sıkyım getirdim ne dedi biliyormusunuz limon cok ekşiymiş :KK51::KK51:
Kaşınıyorlar resmen varyaigel beni kaşı diyor yani.
Onlarla aynı yerde değilmisiniz yoksa.
Ne güzel adam yemek hazırlamış sende salata filan ağız tadıyla hep berabercene yenir yani.
İşteo limonu alıp tıkacan boğzaına orada.

vala bizimkinin zarari herkese bir tek esine cocuguna degil telefon la ulasabildigi her yeri karistiriyor ..

insan hirsizligini gormedigi yegenine..dugun yapacagi sirada dunurlerini arayip ona dikkat edin altinlari calar der mi :olamaz:

Yok artık yaaa abartmış resmen kadında.

Ne güzel adam yemek hazırlamış sende salata filan ağız tadıyla hep berabercene yenir yani.
cok konusiyor abla bildigin gibi degil hani cok konusma soyle soyleyeyim cok konusan herseyi ogrenmeye calisan cocuklar okur ya onun gibi dusun ama bu 2x yanu ..birde herkesi yonlendirmeye calisiyor ..

benim cocuklar bile bikti eskiden gelsin derlerdi simdi gelmesin diyorlar 🤦‍♀️

cok konusiyor abla bildigin gibi degil hani cok konusma soyle soyleyeyim cok konusan herseyi ogrenmeye calisan cocuklar okur ya onun gibi dusun ama bu 2x yanu ..birde herkesi yonlendirmeye calisiyor ..

benim cocuklar bile bikti eskiden gelsin derlerdi simdi gelmesin diyorlar 🤦‍♀️
Kimse istemez bu karakterdeki kadını.

Miniğim derdin bitmiyor be
denizde balik bende dert bitmez 🤦‍♀️ dün esime soylendim ya burda da yazmistim :D

diyor ki herseyi dert edecegine at kendini bir yerden ...dedim niye omrumu curutryim bana dert olanlara biz cizik atacagim az kaldi :sopa:

Evet oluyor. Ben eğitimle ilgili kursa gidiyorum.
bir sinifts dikis dersi vardi bayagi kalabalik kadinlar biri onluklu geziyordu ortada ..zsten cocuklarin okulu yeni ya bis siniflari halk egitim kullaniyor galiba :)

Tövbestağfirullah, korkulur kadından😣

:KK70:

Back