- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.253
- 698
ya yasmin daha neler neler var benim bildigim bazi seyleri bilmiyorlar daha ...esim babasina anlatmak istedi ...dedim şu durumda anlatilmaz ölür kalir vicdan azabi cekersinTövbestağfirullah, korkulur kadından
Boş konuşuyor belli,boşver salla gitsin kendi konuşup kendi dinler diyecemde kocasının başını ağrıtır,başka çocuğuda vardır demi onlarada aynımı.hani anlatirda dinllersin ders verir gibi konusur ögüt olur okey ..ama konusmasi da bos hep
Muhteşem olur çıtır çıtır-peynirli-şerbetli-kremalıhataylılar künefeli pasta yapmalı
kızımla kızın bi gün aralari vardianaokulu ablacim ..oglanlarla ayni bahce icerisinde sayilirlar
ayni ayni kaynim bu anlattigim mesele de herkesi arsyip ozur dikemis annesinjn yerine ..eve gelip annesine bayagi bagirmisBoş konuşuyor belli,boşver salla gitsin kendi konuşup kendi dinler diyecemde kocasının başını ağrıtır,başka çocuğuda vardır demi onlarada aynımı.
Çok sabırlısınız kuzuya yasmin daha neler neler var benim bildigim bazi seyleri bilmiyorlar daha ...esim babasina anlatmak istedi ...dedim şu durumda anlatilmaz ölür kalir vicdan azabi cekersin
oyledir 25 subatkızımla kızın bi gün aralari vardiöle hatirliyorum
Pasta süper olmuş bayıldım ellerine sağlık olsunYaaaa çok teşekkür ederim
Mesaj geldihataylılar künefeli pasta yapmalı
Bazı şeyleride bilsin bir zahmett.ya yasmin daha neler neler var benim bildigim bazi seyleri bilmiyorlar daha ...esim babasina anlatmak istedi ...dedim şu durumda anlatilmaz ölür kalir vicdan azabi cekersin
Amin canımayni ayni kaynim bu anlattigim mesele de herkesi arsyip ozur dikemis annesinjn yerine ..eve gelip annesine bayagi bagirmis
kaynim ile ektimden korkar kyv sanirim onlarin korkusuna gelip gitmezlerse diye panik oldu felc gecirdiama yani kaynimjn bagirisini mahalle duymus ..nasil insansin sen neden boyle yapiyorsun falan
Allah guzel insanlarla karsilastirsin
yani o bildiklerimi soylesen korkudan ölür ama bunlari bizim duyup da kocasina kadar gideceguni lafin dusunmesi lazimÇok sabırlısınız kuzu
Kaynın arada kalmış bu seferde,yaşananlar üzücü aslındaa.ayni ayni kaynim bu anlattigim mesele de herkesi arsyip ozur dikemis annesinjn yerine ..eve gelip annesine bayagi bagirmis
kaynim ile ektimden korkar kyv sanirim onlarin korkusuna gelip gitmezlerse diye panik oldu felc gecirdiama yani kaynimjn bagirisini mahalle duymus ..nasil insansin sen neden boyle yapiyorsun falan
Allah guzel insanlarla karsilastirsin
kesin öle bişi var künefeli pastaPasta süper olmuş bayıldım ellerine sağlık olsun
gelin dediğin limon tıkar sjksjksjksjk
Mesaj geldiBal0ncuk duyy duyyyyyyy
Bazı şeyleride bilsin bir zahmett.
Ne olduda yaaaben geçen gün konu açmişim. kaynanam üzerime saldirdi felan diye..
ama o akşam annemler geldi.. konuştular..
şimdi bana iyi davranmaya başladi sasirdim ama inanasim gelmiyor.
İbretlik yahuyani o bildiklerimi soylesen korkudan ölür ama bunlari bizim duyup da kocasina kadar gideceguni lafin dusunmesi lazim
ama onun icin kolay yemin ediverir senelerdir oyle kurtariyor pacayi cunku
geçti gitti abla.Ne olduda yaaa
Yok artık, gidip konuyu bulayımben geçen gün konu açmişim. kaynanam üzerime saldirdi felan diye..
ama o akşam annemler geldi.. konuştular..
şimdi bana iyi davranmaya başladi sasirdim ama inanasim gelmiyor.
kaynim normalde hep annrsine destek olurdu ..cunku annesi ona para pul yediriyor ya korkusundan ..ama bu sefer akrabalra bunu yapinca karissina gecti ..cunku memlekete gittiginde kimsenin kapisindan giremez kimse kapi acmaz onaKaynın arada kalmış bu seferde,yaşananlar üzücü aslındaa.
Hemen hemen çoğu okulda var canım ama nakış ya da dikiş kursu oluyor.bir sinifts dikis dersi vardi bayagi kalabalik kadinlar biri onluklu geziyordu ortada ..zsten cocuklarin okulu yeni ya bis siniflari halk egitim kullaniyor galiba :)
Yoksa da üretirizkesin öle bişi var künefeli pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?