- 22 Temmuz 2017
- 44.556
- 132.131
- 598
Arkadaşlarda sabahladık bir ara, sultan papağanları var. Hiç susmadı ablam.Kart kart bağırır şimdi,ben severim de bir yerden sonra fazla gelir herhalde sesleride.
Sabah uyuyalım dedik, uyutmadı da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarda sabahladık bir ara, sultan papağanları var. Hiç susmadı ablam.Kart kart bağırır şimdi,ben severim de bir yerden sonra fazla gelir herhalde sesleride.
yok ablacim kavga degil de etmeye ramak kaldi amaAnaaaaaa kavgalımı yoksaaaa
Oblar hiç susmaz zaten çeneleri düşüktürrArkadaşlarda sabahladık bir ara, sultan papağanları var. Hiç susmadı ablam.
aynen ya boyle birinin uyandigini anlasin hemen car car bagiriyorArkadaşlarda sabahladık bir ara, sultan papağanları var. Hiç susmadı ablam.
Geçmiş olsun,şimdi nasıl peki kollarını kullanabiliyormu.yok ablacim kavga degil de etmeye ramak kaldi ama
2 kere felc gecirdi ilkini anlamamis ayakta gecirmis ama sol kolinda uyusujluk olarak kaldi
2 . de yuzunu ve kolllarini etkiledi anjiyo oldu kalpten ...ama beyin damarlarinda tikaniklik cokmus
Üzülüyordum ama güldüm ne yalan söyleyeyim. Kıymet de bilmiyor seninki, Rabbim farketsin ve ders alsın diye imtihan veriyor, ama almıyor. Yazıkevindeler sonunda ellerinde sadece oarmak uclarina hakim olamiyor ...ama bence cenesi gibi onu da calistirsa duzelir cenesi dudaklari bir hafta demeden duzeldi cunku surekli konustu ...ellerini calistirsa onlarda duzelecekde iyi geliyor ona oturuyor surekli kp agzina yemek tutuyir yiyebildigi halde
ohh ne guzel vakit gecirİyi olmuş. Benim bugün kurdum var. Ondan okuldan çıkan eve gelecek, eşimde yok
Yok ablam, sıkıntılı kadınAnaaaaaa kavgalımı yoksaaaa
esime beddua etti o haliyle her zaman ediyor zaten ..diyor ki seni ara aramasinlar ara diye bekle diyor ...Üzülüyordum ama güldüm ne yalan söyleyeyim. Kıymet de bilmiyor seninki, Rabbim farketsin ve ders alsın diye imtihan veriyor, ama almıyor. Yazık
kollar calisiyor eli ile kasigi kavrayamiyirdu onceden simdi onu da yapabiliyor sadece suluk yemekleri gitururken dokuyorGeçmiş olsun,şimdi nasıl peki kollarını kullanabiliyormu.
En güxeli görüşmemek.Yok ablam, sıkıntılı kadın
Densiz kadın demek ki.esime beddua etti o haliyle her zaman ediyor zaten ..diyor ki seni ara aramasinlar ara diye bekle diyor ...
esim yaptigi hatalari saydi ozur dile o kisiden dedi esime demedigini birakmadi en son gekdiginde
Kesin iletişimi ya… İnsan hiç mi ders almaz, hiç mi kıymet bilmez, ben olsam çoktan ipleri koparmıştım.esime beddua etti o haliyle her zaman ediyor zaten ..diyor ki seni ara aramasinlar ara diye bekle diyor ...
esim yaptigi hatalari saydi ozur dile o kisiden dedi esime demedigini birakmadi en son gekdiginde
Yanında eşi var demi evinde kalıyor herhalde.kollar calisiyor eli ile kasigi kavrayamiyirdu onceden simdi onu da yapabiliyor sadece suluk yemekleri gitururken dokuyor
mesela cacik ayran vs bunlari bardaga koyuyorum kendi yapsin diye ..hastanrde yedirdim icirdim ama her zaman olmaz ki abla ..birde artik ellerini kullandihi halde hala ortusunu bana toplatiyor ..
Tembellik ve adam kullanma unun ki.mesela sise ile su icebikiyor acip kapatiyor kapagini ama onu odadan gecip mutfaga almiyor aslinda ayajlarinda dizlerinde hic bir problem yok
abla zaten densiz oldguunu cumle alem biliyor ...esime uzuluyorum bazen yerine kendimi koyuyorum ..insan annesinden utanir mi yeri gekiyor utaniyor oyle duruma dusuruyor insaniEn güxeli görüşmemek.
Densiz kadın demek ki.
Ben kopardım rahatım.Kesin iletişimi ya… İnsan hiç mi ders almaz, hiç mi kıymet bilmez, ben olsam çoktan ipleri koparmıştım.
var var kp bile gecen artik dedi biktim ya dedi gayret et biraz dedi ..keske sen hasta olacagina ben olseydim de kurtulsaydim dedi adam o bile bikmisYanında eşi var demi evinde kalıyor herhalde.
Tembellik ve adam kullanma unun ki.
Aynen insan eşine karşı üzülüyor anlıyorum seni.abla zaten densiz oldguunu cumle alem biliyor ...esime uzuluyorum bazen yerine kendimi koyuyorum ..insan annesinden utanir mi yeri gekiyor utaniyor oyle duruma dusuruyor insani
densiz ama hasta diye katkaniyoruz hallerine suan da hastalgiini kullaniyor herkese karsi
cok az kaldi benimde abla cok azBen kopardım rahatım.
Ne acı demi düşününce adam bile karısından bılmış artık.var var kp bile gecen artik dedi biktim ya dedi gayret et biraz dedi ..keske sen hasta olacagina ben olseydim de kurtulsaydim dedi adam o bile bikmis