En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Kart kart bağırır şimdi,ben severim de bir yerden sonra fazla gelir herhalde sesleride.
Arkadaşlarda sabahladık bir ara, sultan papağanları var. Hiç susmadı ablam.
Sabah uyuyalım dedik, uyutmadı da

Anaaaaaa kavgalımı yoksaaaa
yok ablacim kavga degil de etmeye ramak kaldi ama

2 kere felc gecirdi ilkini anlamamis ayakta gecirmis ama sol kolinda uyusujluk olarak kaldi

2 . de yuzunu ve kolllarini etkiledi anjiyo oldu kalpten ...ama beyin damarlarinda tikaniklik cokmus

Arkadaşlarda sabahladık bir ara, sultan papağanları var. Hiç susmadı ablam.
Sabah uyuyalım dedik, uyutmadı da
aynen ya boyle birinin uyandigini anlasin hemen car car bagiriyor

yok ablacim kavga degil de etmeye ramak kaldi ama

2 kere felc gecirdi ilkini anlamamis ayakta gecirmis ama sol kolinda uyusujluk olarak kaldi

2 . de yuzunu ve kolllarini etkiledi anjiyo oldu kalpten ...ama beyin damarlarinda tikaniklik cokmus
Geçmiş olsun,şimdi nasıl peki kollarını kullanabiliyormu.

Üzülüyordum ama güldüm ne yalan söyleyeyim. Kıymet de bilmiyor seninki, Rabbim farketsin ve ders alsın diye imtihan veriyor, ama almıyor. Yazık

İyi olmuş. Benim bugün kurdum var. Ondan okuldan çıkan eve gelecek, eşimde yok
ohh ne guzel vakit gecir

bizim okuldada boyle kurslar var sanirjm halk egitime ait hic idareye sormak aklima gelmedi

Üzülüyordum ama güldüm ne yalan söyleyeyim. Kıymet de bilmiyor seninki, Rabbim farketsin ve ders alsın diye imtihan veriyor, ama almıyor. Yazık
esime beddua etti o haliyle her zaman ediyor zaten ..diyor ki seni ara aramasinlar ara diye bekle diyor ...

esim yaptigi hatalari saydi ozur dile o kisiden dedi esime demedigini birakmadi en son gekdiginde

Geçmiş olsun,şimdi nasıl peki kollarını kullanabiliyormu.
kollar calisiyor eli ile kasigi kavrayamiyirdu onceden simdi onu da yapabiliyor sadece suluk yemekleri gitururken dokuyor

mesela cacik ayran vs bunlari bardaga koyuyorum kendi yapsin diye ..hastanrde yedirdim icirdim ama her zaman olmaz ki abla ..birde artik ellerini kullandihi halde hala ortusunu bana toplatiyor ..

esime beddua etti o haliyle her zaman ediyor zaten ..diyor ki seni ara aramasinlar ara diye bekle diyor ...

esim yaptigi hatalari saydi ozur dile o kisiden dedi esime demedigini birakmadi en son gekdiginde
Kesin iletişimi ya… İnsan hiç mi ders almaz, hiç mi kıymet bilmez, ben olsam çoktan ipleri koparmıştım.

Yanında eşi var demi evinde kalıyor herhalde.

mesela sise ile su icebikiyor acip kapatiyor kapagini ama onu odadan gecip mutfaga almiyor aslinda ayajlarinda dizlerinde hic bir problem yok
Tembellik ve adam kullanma unun ki.

En güxeli görüşmemek.

Densiz kadın demek ki.
abla zaten densiz oldguunu cumle alem biliyor ...esime uzuluyorum bazen yerine kendimi koyuyorum ..insan annesinden utanir mi yeri gekiyor utaniyor oyle duruma dusuruyor insani

densiz ama hasta diye katkaniyoruz hallerine suan da hastalgiini kullaniyor herkese karsi

Yanında eşi var demi evinde kalıyor herhalde.

Tembellik ve adam kullanma unun ki.
var var kp bile gecen artik dedi biktim ya dedi gayret et biraz dedi ..keske sen hasta olacagina ben olseydim de kurtulsaydim dedi adam o bile bikmis

Aynen insan eşine karşı üzülüyor anlıyorum seni.
Hastalıkta bir yere kadar yani.

var var kp bile gecen artik dedi biktim ya dedi gayret et biraz dedi ..keske sen hasta olacagina ben olseydim de kurtulsaydim dedi adam o bile bikmis
Ne acı demi düşününce adam bile karısından bılmış artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…