• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Demin fark ettim varyaaa çok öter bunlar nasul dayanıyon o kadar :KK53:
ben odadan cıktim mi basliyor suan hic ses yok ..ortumu basima aldigim an anliyor gidecegimi baaliyor bagirmaya ..birde sabah gunes acinca bagiriyor 🤦‍♀️

İnşallah canımcım,eşiyle bareber çalışıyordu demi.
Evet ablam, her iş kocası ile Melek’e kalmış.
Piyasalardan dolayı küçülmeye gitmişler, dolayısı ile geç kapatıyorlarmış. Eve gittiğimde ağrıdan uyuyamıyorum dedi.🤷🏻‍♀️

Piyasalardan dolayı küçülmeye gitmişler, dolayısı ile geç kapatıyorlarmış. Eve gittiğimde ağrıdan uyuyamıyorum dedi.🤷🏻‍♀️
canim ya kiyamam :( insallah yükü hafifler :/

ben odadan cıktim mi basliyor suan hic ses yok ..ortumu basima aldigim an anliyor gidecegimi baaliyor bagirmaya ..birde sabah gunes acinca bagiriyor 🤦‍♀️
Anlıyorlar varya hissediyorlar resmen,sesleride gür çıkar onların .
Su işiydi demi onların yanlış bilmiyorsam,yoruluyordur tüm gün bide.
anaokulu ablacim ..oglanlarla ayni bahce icerisinde sayilirlar :KK68:
Maşallah ona seneye okullu olacak artık.

Anlıyorlar varya hissediyorlar resmen,sesleride gür çıkar onların .

Su işiydi demi onların yanlış bilmiyorsam,yoruluyordur tüm gün bide.

Maşallah ona seneye okullu olacak artık.
evet cok seviyor hele ki yazi yazmayi

simdi mesrla ogretmen adini yaziyor yaptiklari calismalarin kenarina o da aynisini altina yaziyor ...yazi yazmayi cok seviyor insallah okumayi da sever :KK68:

evet profilde bak :KK45:

benimkiler 4 de ortanca geliyor buyuk kursa kaliyor kizla ikisini 5 de akmaya gidiyorum bu sene hepsi ayni okulda şükür :işsiz:
İyi olmuş. Benim bugün kurdum var. Ondan okuldan çıkan eve gelecek, eşimde yok😁

evet cok seviyor hele ki yazi yazmayi

simdi mesrla ogretmen adini yaziyor yaptiklari calismalarin kenarina o da aynisini altina yaziyor ...yazi yazmayi cok seviyor insallah okumayi da sever :KK68:
İnşallah minnoşum devamı da gelirde severek gider okuluna :KK200:

Kaynanan nasıl oldu kuşganam, sana çok sarıyor mu hâlâ?🫣
evindeler sonunda 🤦‍♀️ ellerinde sadece oarmak uclarina hakim olamiyor ...ama bence cenesi gibi onu da calistirsa duzelir cenesi dudaklari bir hafta demeden duzeldi cunku surekli konustu ...ellerini calistirsa onlarda duzelecekde iyi geliyor ona oturuyor surekli 🤦‍♀️ kp agzina yemek tutuyir yiyebildigi halde 🤦‍♀️

evindeler sonunda 🤦‍♀️ ellerinde sadece oarmak uclarina hakim olamiyor ...ama bence cenesi gibi onu da calistirsa duzelir cenesi dudaklari bir hafta demeden duzeldi cunku surekli konustu ...ellerini calistirsa onlarda duzelecekde iyi geliyor ona oturuyor surekli 🤦‍♀️ kp agzina yemek tutuyir yiyebildigi halde 🤦‍♀️
Hasta flanmı yoksa kayganan.

Back