- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Demin fark ettim varyaaa çok öter bunlar nasul dayanıyon o kadarevet profilde bak
benimkiler 4 de ortanca geliyor buyuk kursa kaliyor kizla ikisini 5 de akmaya gidiyorum bu sene hepsi ayni okulda şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demin fark ettim varyaaa çok öter bunlar nasul dayanıyon o kadarevet profilde bak
benimkiler 4 de ortanca geliyor buyuk kursa kaliyor kizla ikisini 5 de akmaya gidiyorum bu sene hepsi ayni okulda şükür
Kızın bu senemi başladı okula münnoşummevet profilde bak
ben odadan cıktim mi basliyor suan hic ses yok ..ortumu basima aldigim an anliyor gidecegimi baaliyor bagirmaya ..birde sabah gunes acinca bagiriyorDemin fark ettim varyaaa çok öter bunlar nasul dayanıyon o kadar
Evet ablam, her iş kocası ile Melek’e kalmış.İnşallah canımcım,eşiyle bareber çalışıyordu demi.
anaokulu ablacim ..oglanlarla ayni bahce icerisinde sayilirlarKızın bu senemi başladı okula münnoşumm
Ablam kuşganam daha genç, kafası kaldırıyor. Biz olsak dayanamayız.Demin fark ettim varyaaa çok öter bunlar nasul dayanıyon o kadar
canim ya kiyamam insallah yükü hafifler :/Evet ablam, her iş kocası ile Melek’e kalmış.
Piyasalardan dolayı küçülmeye gitmişler, dolayısı ile geç kapatıyorlarmış. Eve gittiğimde ağrıdan uyuyamıyorum dedi.
kaynanamdansa bu susmasa da olur buna raziyim yasminAblam kuşganam daha genç, kafası kaldırıyor. Biz olsak dayanamayız.
Anlıyorlar varya hissediyorlar resmen,sesleride gür çıkar onların .ben odadan cıktim mi basliyor suan hic ses yok ..ortumu basima aldigim an anliyor gidecegimi baaliyor bagirmaya ..birde sabah gunes acinca bagiriyor
Su işiydi demi onların yanlış bilmiyorsam,yoruluyordur tüm gün bide.Evet ablam, her iş kocası ile Melek’e kalmış.
Piyasalardan dolayı küçülmeye gitmişler, dolayısı ile geç kapatıyorlarmış. Eve gittiğimde ağrıdan uyuyamıyorum dedi.
Maşallah ona seneye okullu olacak artık.anaokulu ablacim ..oglanlarla ayni bahce icerisinde sayilirlar
İnşallah canımcanim ya kiyamam insallah yükü hafifler :/
Demi yaSani bütün gün oturuyoz işleride katya yapıyor sanki
Kaynanan nasıl oldu kuşganam, sana çok sarıyor mu hâlâ?kaynanamdansa bu susmasa da olur buna raziyim yasmin
Kart kart bağırır şimdi,ben severim de bir yerden sonra fazla gelir herhalde sesleride.Ablam kuşganam daha genç, kafası kaldırıyor. Biz olsak dayanamayız.
evet cok seviyor hele ki yazi yazmayiAnlıyorlar varya hissediyorlar resmen,sesleride gür çıkar onların .
Su işiydi demi onların yanlış bilmiyorsam,yoruluyordur tüm gün bide.
Maşallah ona seneye okullu olacak artık.
İyi olmuş. Benim bugün kurdum var. Ondan okuldan çıkan eve gelecek, eşimde yokevet profilde bak
Heeee valllaaa ancak konuşurlarrrDemi ya
İnşallah minnoşum devamı da gelirde severek gider okulunaevet cok seviyor hele ki yazi yazmayi
simdi mesrla ogretmen adini yaziyor yaptiklari calismalarin kenarina o da aynisini altina yaziyor ...yazi yazmayi cok seviyor insallah okumayi da sever
evindeler sonunda ellerinde sadece oarmak uclarina hakim olamiyor ...ama bence cenesi gibi onu da calistirsa duzelir cenesi dudaklari bir hafta demeden duzeldi cunku surekli konustu ...ellerini calistirsa onlarda duzelecekde iyi geliyor ona oturuyor surekli kp agzina yemek tutuyir yiyebildigi haldeKaynanan nasıl oldu kuşganam, sana çok sarıyor mu hâlâ?
Anaaaaaa kavgalımı yoksaaaaKaynanan nasıl oldu kuşganam, sana çok sarıyor mu hâlâ?
Hasta flanmı yoksa kayganan.evindeler sonunda ellerinde sadece oarmak uclarina hakim olamiyor ...ama bence cenesi gibi onu da calistirsa duzelir cenesi dudaklari bir hafta demeden duzeldi cunku surekli konustu ...ellerini calistirsa onlarda duzelecekde iyi geliyor ona oturuyor surekli kp agzina yemek tutuyir yiyebildigi halde