Sağ ol canım kaç saattir mutfaktayımİki sinema izledim ancak bittiohh berkeetli olsun afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım kaç saattir mutfaktayımİki sinema izledim ancak bittiohh berkeetli olsun afiyet olsun
Aşkom ya,listeye onu da mı eklesem ?
Pasta pasta pastaHatay’ın neresindensin ona göre karar vereceğim ahsjsjs
Kara listeye ise hiç durmaAşkom ya,listeye onu da mı eklesem ?
O beni sevmeyen azınlıktan değil gerçi ama ,bakalım ahahahaahjaKara listeye ise hiç durma
bende simdi girecegim once sarki acip papaganin sesini bastirmam lazimSağ ol canım kaç saattir mutfaktayımİki sinema izledim ancak bitti
Ellerine sağlık olsun afiyetle yiyinnBuzluktaki fazlalıkları boşaltmaya çalışıyorumBahçeden topladığım yaprakları çıkarıp sardım. Bugüne taze fasulye yaptım. Sarmadan yarına artık
Sığmıyor kışlıklar
Papağanmı var yoksaa sjksjksjkbende simdi girecegim once sarki acip papaganin sesini bastirmam lazim
Biraz takibe alalımO beni sevmeyen azınlıktan değil gerçi ama ,bakalım ahahahaahja
Sağ ol ablacım kadın olmak zorEllerine sağlık olsun afiyetle yiyinn
kesinlikleBiraz takibe alalım
Allah kolaylık versin elticim, ellerine sağlık, afiyet şeker olsunBuzluktaki fazlalıkları boşaltmaya çalışıyorumBahçeden topladığım yaprakları çıkarıp sardım. Bugüne taze fasulye yaptım. Sarmadan yarına artık
Sığmıyor kışlıklar
Benimkiler bir saate teker teker gelirler. Ondan bu saatte hep hazır oluyorKolay gelsin.bende simdi girecegim once sarki acip papaganin sesini bastirmam lazim
Sağ ol elticimAllah kolaylık versin elticim, ellerine sağlık, afiyet şeker olsun
Valla doğru dedin,herşey bize kalıyorrSağ ol ablacım kadın olmak zor
Keşke ablam, inşallah fırsat bulurSağolsun sende çok selamlarımı ilet kendisine,fırsat bulup gelebise keşke gene,babasıda iyiymiş en azından sevindim buna.
Gidip oğlanı almam lazımSonrada evde ne iş yapıyorsunuz deniyorValla doğru dedin,herşey bize kalıyorr
İnşallah canımcım,eşiyle bareber çalışıyordu demi.Keşke ablam, inşallah fırsat bulur
Sani bütün gün oturuyoz işleride katya yapıyor sankiGidip oğlanı almam lazımSonrada evde ne iş yapıyorsunuz deniyor
evet profilde bakPapağanmı var yoksaa sjksjksjk
benimkiler 4 de ortanca geliyor buyuk kursa kaliyor kizla ikisini 5 de akmaya gidiyorum bu sene hepsi ayni okulda şükürBenimkiler bir saate teker teker gelirler. Ondan bu saatte hep hazır oluyorKolay gelsin.