- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.099
- 1.423
- 60
Su böreği vardı akşam mideyeindirdimeee hani pastaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su böreği vardı akşam mideyeindirdimeee hani pastaaaaaaaaa
Löp löp yağ olsun paşamSu böreği vardı akşam mideyeindirdim
Olsun olsun koçummmLöp löp yağ olsun paşam
sana afiet ama bana no ablaSu böreği vardı akşam mideyeindirdim
Aynenn sana yasakkkkkkkkkkkkkkkkksana afiet ama bana no abla
kolay gelsinBen kaçtım işlerimi halledeyim hemen görüşürüzz
Sağol minnoşum görüşürüzzkolay gelsin
Aleykümselam elticimEvva kuzumun hepinize çok selamı var canlar.
Sabah 7 akşam 22 çalışıyormuş. Babasının arada sıkıntıları olsa da iyiymiş.Hepinizi çok özlemiş, ama tamamen çalışmaya vermiş kendini.
Nevreste
Jenna16
HanimKelesimiGetir
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Oriana
alsem
Ve aklıma gelmeyen arkidişler
Sağolsun sende çok selamlarımı ilet kendisine,fırsat bulup gelebise keşke gene,babasıda iyiymiş en azından sevindim buna.Evva kuzumun hepinize çok selamı var canlar.
Sabah 7 akşam 22 çalışıyormuş. Babasının arada sıkıntıları olsa da iyiymiş.Hepinizi çok özlemiş, ama tamamen çalışmaya vermiş kendini.
Nevreste
Jenna16
HanimKelesimiGetir
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Oriana
alsem
BU pastayı ben bile merak ediorm ama erken cıkcamBal0ncuk pasta gelince haber ver
Olmaz beklemen lazımBU pastayı ben bile merak ediorm ama erken cıkcam
Getiren,gönderen sağ olsun cancağızımEvva kuzumun hepinize çok selamı var canlar.
Nevreste
Jenna16
HanimKelesimiGetir
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Oriana
alsem
ohh berkeetli olsun afiyet olsunBuzluktaki fazlalıkları boşaltmaya çalışıyorumBahçeden topladığım yaprakları çıkarıp sardım. Bugüne taze fasulye yaptım. Sarmadan yarına artık
Sığmıyor kışlıklar
Hatay’ın neresindensin ona göre karar vereceğim ahsjsjsöyle antel dantel işler beni aşar jennam ya
Hataylıyık Allahın adamıyık