AşkomDoğum günü kızı nerdesin ? Nevreste
Ben bunları yeni farkediyorum
Aşko çok fena koşturma içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AşkomDoğum günü kızı nerdesin ? Nevreste
Biliyorum aşkom,olsun kolaylıkla bitsin işlerinAşkom
Ben bunları yeni farkediyorum
Aşko çok fena koşturma içindeyim
Allahin gücüne gitmesin ama cookk fenaaaa, dayanamıyommm hemsosuuYarin ne yapacağız bakalım
Yarin daha sıcak olacakmış hemşo bugün de nefes alınmıyor hiçAllahin gücüne gitmesin ama cookk fenaaaa, dayanamıyommm hemsosuu
Alamiyooommmmmmm imdaaaatttttt diye bağırıcamYarin daha sıcak olacakmış hemşo bugün de nefes alınmıyor hiç
Anlık tüm BursaAlamiyooommmmmmm imdaaaatttttt diye bağırıcam
Yanıyoruz Zenna’m
Hem de ne yanmak Zano'mYanıyoruz Zenna’m
Anksiyetemi tetikledi bu sicaklar bu havada sınav mı olur yaaa,daha biz sınava gircez offffffAnlık tüm Bursa
Sosyalim sınav ne zamanAnksiyetemi tetikledi bu sicaklar bu havada sınav mı olur yaaa,daha biz sınava gircez offffff
Allah kolaylık versin inşallahAnksiyetemi tetikledi bu sicaklar bu havada sınav mı olur yaaa,daha biz sınava gircez offffff
Bir ay var kuzum,buraya da gönder hâlâ yaniyooooSosyalim sınav ne zaman
Buralarda tam aksine yağmurlu 3 gündür.
Allah razı olsun hemsosuuu inş çok kolay olur,su gibi geçer gider yoksa gücüm kalmadıAllah kolaylık versin inşallah
Amin inşallah hemsom,sonu güzel olsunAllah razı olsun hemsosuuu inş çok kolay olur,su gibi geçer gider yoksa gücüm kalmadı
Senin kalbin temizdir hemsosuuu,banada dua et Allah rızası içinAmin inşallah hemsom,sonu güzel olsun