Her zaman gözler üzerimdedir, alışkınım.Çok göz var benden söylemesi :)
Sağ olasın elticim.Afiyet olsun elticim
En güzeliAyy ne çekişmeli oldu yav bu yarışma :)
Afiyet olsun canım ben de az önce hüplettimGece kayfemizi içmeyek miEki Görüntüle 3435570
Benim bugün ilk kahvem, gerçi gün bitti.Afiyet olsun canım ben de az önce hüplettim
Köpük kadın
Bitti şükür.
Tam seni etiketleyip yeni kategori ne zaman diye mesaj atacaktım ki mesajı gördümArkadaşlar merhaba
Hepinize biliyorsunuz. 10-15 gün sonra tekrar memlekete dönüyorum.
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Yaz içinde bunu halletmem lazım.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Çoğunuzun zaten bir takım işleri var. Onları halledersiniz. Hem özlemiş oluruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim
gergin bence :))En güzeli
Yok kız, ben hep rahattım. Sen benim gergin hallerimi görmemişsin.gergin bence :))
Canım benim çok teşekkür ederimTam seni etiketleyip yeni kategori ne zaman diye mesaj atacaktım ki mesajı gördüm
Öncelikle geçmiş olsun sultanımmm sağlığını ihmal etme mutlaka hallet o meseleyi acil şifalar diliyorum. Yeni bir düzen kurmak kolay değil hele ki büyük bir afet sebebiyle düzen kurmak durumunda kalacak olmak daha da zor ne çektiğini ne hissettiğini anlıyoruz desek de boş hani sen yaşadın sen biliyorsun, bize burdan dua etmek destek olmak kocamannn sarılmak düşeryeni evinden başlatacağın ilk kategori ne olacak merakla bekliyorum şimdiden sen çok güçlü bir kadınsın inşallah halledeceksindir hepsini seviyoruz seniiiii
Çok yakın oylar gerginlik olur diye düşündüm :)Yok kız, ben hep rahattım. Sen benim gergin hallerimi görmemişsin.
Yok ya sanmam yaso bu piyasaya yeni gelmedi geri geldilerdengergin bence :))
Gergin birini tanıyorum ben galiba ama şimdi bana kızacak, niye ortalıkta yokÇok yakın oylar gerginlik olur diye düşündüm :)
Yok, Jou’yu sakinleştirmeye çalışanların başında gelenim diyeyim sen anla.Çok yakın oylar gerginlik olur diye düşündüm :)