Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkı)

• Ankete Katılan
    388
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar merhaba
Hepinize biliyorsunuz. 10-15 gün sonra tekrar memlekete dönüyorum.
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Yaz içinde bunu halletmem lazım.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Çoğunuzun zaten bir takım işleri var. Onları halledersiniz. Hem özlemiş oluruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim ❤️
Gelmiş geçmiş olsun hemşom❤️ En güzel günler senin olsun, özellikle biz bunu çoktan hakettik çünkü, güzel günler göreceğiz 🙏🌸

Hayırlısı olsun Nevreste Nevreste
Bol bol kayısı yiyip enerji de depolarsın. Ooohhhh, daha nee 🤪

Rabbim kalıcı şifa da versin. Gönlünüze de ferahlık versin 🤲

Ben de tarif düşünmem bir süre. Beynim yoruluyor 🤣 Ya kurabiye ya da kebap bekliyordum (a ve e harfi) 👀

Hayırlısı olsun Nevreste Nevreste
Bol bol kayısı yiyip enerji de depolarsın. Ooohhhh, daha nee 🤪

Rabbim kalıcı şifa da versin. Gönlünüze de ferahlık versin 🤲

Ben de tarif düşünmem bir süre. Beynim yoruluyor 🤣 Ya kurabiye ya da kebap bekliyordum (a ve e harfi) 👀
Çok teşekkür ederim canım ❤️
Tabi ki yiyeceğim.
Aslında pasta yapacaktık. Ama baktım benim için zor olacak🤗

Arkadaşlar merhaba
Hepinize biliyorsunuz. 10-15 gün sonra tekrar memlekete dönüyorum.
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Yaz içinde bunu halletmem lazım.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Çoğunuzun zaten bir takım işleri var. Onları halledersiniz. Hem özlemiş oluruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim ❤️
Allah yardımcınız olsun, ameliyatı da sağlıkla atlatırsın inşallah 🙏

Zaten okullar kapanacak, yaz sezonu memlekete gidenler, tatile çıkanlar veya evde çocuklarla boğuşanlar derken zaman su gibi akıp gider.

Yeter ki sen iyi ol ablacım🥰

Gece kayfemizi içmeyek mi😌
IMG_3973.jpeg

X