- 1 Aralık 2021
- 12.127
- 40.757
- 34
Bende severim ama izlemiyorum artık3 gündür korku filmi izliyorum çok heyecanlı çokkk
ihtiyaçtan komedi tercih ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende severim ama izlemiyorum artık3 gündür korku filmi izliyorum çok heyecanlı çokkk
WC’ye gidişler çoğaldı mı Paşam?3 gündür korku filmi izliyorum çok heyecanlı çokkk
Cıkkss koçum cigaramı tüttürerek devam filme,5seriye başlayacam şimdi adıda siccin 7.seri sinemada oynsyacaskmış.WC’ye gidişler çoğaldı mı Paşam?
Bayılırım korku filimlerine,bu seride 6 taneymiş Türk filmi üsteik.Bende severim ama izlemiyorum artık
ihtiyaçtan komedi tercih ediyorum
2ci bildirimde gerçektenSabah bakmıştım su böreği öne geçmişti, kol böreği tekrar öne geçmiş. Avcı böreği atağa geçmiş, bir daha bildirim giderse 1.bile olabilir
Bende işte Bizimkiler’in 469. bölümündeyim.Cıkkss koçum cigaramı tüttürerek devam filme,5seriye başlayacam şimdi adıda siccin 7.seri sinemada oynsyacaskmış.
Margırıt: Bırak yaa.Sabah bakmıştım su böreği öne geçmişti, kol böreği tekrar öne geçmiş. Avcı böreği atağa geçmiş, bir daha bildirim giderse 1.bile olabilir
Hayırlısı olsun elticim, Rabbim yolunuzu güzelliklere çıkarsın.Arkadaşlar merhaba
Hepinize biliyorsunuz. 10-15 gün sonra tekrar memlekete dönüyorum.
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bununla dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Yaz içinde bunu halletmem lazım.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Çoğunuzun zaten bir takım işleri var. Onları halledersiniz. Hem özlemiş oluruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim
Herşey gönlünüzce olsun Nevoş.Arkadaşlar merhaba
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Allah razı olsun elticim çok teşekkür ederimHayırlısı olsun elticim, Rabbim yolunuzu güzelliklere çıkarsın.
Hayırla, sağlıkla hep beraberiz inşallah.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimHerşey gönlünüzce olsun Nevoş.
Ameliyatını ol, sağlığına kavuş, biz hep buradayız
Her daim elticim, için rahat olsun.Allah razı olsun elticim çok teşekkür ederim
Dualarınıza çok ihtiyacımız var
Her daim elticim, için rahat olsun.
Sen iyi ol, düzenini kur, sağlığına kavuş gelArkadaşlar merhaba
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
️Arada yaptıklarınızı atın kıazz boş kalmasın buralar