- 22 Temmuz 2017
- 44.021
- 130.771
Her gün kayfe atarımArada yaptıklarınızı atın kıazz boş kalmasın buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün kayfe atarımArada yaptıklarınızı atın kıazz boş kalmasın buralar
Ne öyle kuru kuru kahve. Yanına pasta kek yapın bi şeyler
Her gün kayfe atarım
Ne öyle kuru kuru kahve. Yanına pasta kek yapın bi şeyler
İyi de, ben kahveyi çikolatayla bile sevmem. Sizin için yanına görüntü diye şey ediyordum.
Rabbim her şeyin en güzelini, en iyisini, en hayırlısını nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba
Hepinize biliyorsunuz. 10-15 gün sonra tekrar memlekete dönüyorum.
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Yaz içinde bunu halletmem lazım.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Çoğunuzun zaten bir takım işleri var. Onları halledersiniz. Hem özlemiş oluruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim
Ece çikolata olsa ?İyi de, ben kahveyi çikolatayla bile sevmem. Sizin için yanına görüntü diye şey ediyordum.
Ben de sevmem çaktırmaİyi de, ben kahveyi çikolatayla bile sevmem. Sizin için yanına görüntü diye şey ediyordum.
Yok kız, kahveyi de çayı da tek içerim. Yanına bir şey sevmem.Ece çikolata olsa ?
Ben çikolata severim Çay sade de giderYok kız, kahveyi de çayı da tek içerim. Yanına bir şey sevmem.
Cuara da mı sevmezsin tatlı kıs?Yok kız, kahveyi de çayı da tek içerim. Yanına bir şey sevmem.
Cuara ve sade sodasız kayfe olmaz kuşum.Cuara da mı sevmezsin tatlı kıs?
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimRabbim her şeyin en güzelini, en iyisini, en hayırlısını nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun.
Ne güzel diziydi oda harikaydı.Bende işte Bizimkiler’in 469. bölümündeyim.
EvetNe güzel diziydi oda harikaydı.
Allah yardımcın olsunArkadaşlar merhaba
Henüz ev tutmadık. Yeniden ev tutacağız, yeniden eşya alacağız. Benim yeni bir düzen kurmam gerekecek.
Bunun dışında sağlık problemlerim yeniden başladı. Doktor en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bir ayım doldu.
Bu bölüm benim için çok özel. Ama ben bir süre çok yoğun olacağım. Buraya geleceğim ama ilgilenmem zor olabilir. Bu sebeple bir süre yarışmalara ara veriyoruz.
Her şey yoluna girince yeniden kaldığımız yerden devam ederiz. Tabi sohbet için hep buralarda olalım birbirimizden kopmayalım.
Hayırlısı olsun nevoşum ,rast gitsin işleriniz inşallahArkadaşlar merhaba
Cümlemizden inşallahAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim
Benimde tam tersi kahvenin yanında sevmem geçen attığım kahvede tabak boş kalmasın diye bırakmıştımBen çikolata severim Çay sade de gider
Amin canım çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun
Sağlığını erteleme gerisi halledilir düşündüğünden kolay geçecek Ameliyatın İnşaAllah
Allah razı olsun aşkomHayırlısı olsun nevoşum ,rast gitsin işleriniz inşallah