Eveeeet ,dusun artıkSenin gibi küçük, tatlı bir kıza hemde
Tamam dilinize düştük artık. Bu arada 15 gün buzdolapsız yaşayacağım. Nasıl?Konuda var banane
Bozuldu muTamam dilinize düştük artık. Bu arada 15 gün buzdolapsız yaşayacağım. Nasıl?
KıyamamEveeeet ,dusun artık
Yaparım dedim yaparımispikci
Evet. Merkeze rapor yazıldı. Cevap geldi. Alıp bakacaklarmış. 15 gün sonra ya tamir edilmiş halde ya da yenisini +28 binle yollayacaklarmış.Bozuldu mu
Dolapsız nasıl yaşanırTamam dilinize düştük artık. Bu arada 15 gün buzdolapsız yaşayacağım. Nasıl?
Hangi marka, kaç yıldır kullanıyorsunEvet. Merkeze rapor yazıldı. Cevap geldi. Alıp bakacaklarmış. 15 gün sonra ya tamir edilmiş halde ya da yenisini +28 binle yollayacaklarmış.
Kötü olmuş süre de uzun çok zor olurEvet. Merkeze rapor yazıldı. Cevap geldi. Alıp bakacaklarmış. 15 gün sonra ya tamir edilmiş halde ya da yenisini +28 binle yollayacaklarmış.
Olana kadar yedek getirseler bari ,yapıyor bazı firmalarEvet. Merkeze rapor yazıldı. Cevap geldi. Alıp bakacaklarmış. 15 gün sonra ya tamir edilmiş halde ya da yenisini +28 binle yollayacaklarmış.
Samsung. 7 sene oldu. Bekarlıktan kalma küçük boy dolabım vardı, eşim garajdan bulabilirse onu getirecek bakalım.Hangi marka, kaç yıldır kullanıyorsun
Var mıymış öyle bir şey, sorarız biz de.Olana kadar yedek getirseler bari ,yapıyor bazı firmalar
Sor mutlaka ,küçük de olsa bırakıyorlar, hiç olmamasindan iyidir.Var mıymış öyle bir şey, sorarız biz de.
Daha yeniymiş. İyi bari o sizi idare ederSamsung. 7 sene oldu. Bekarlıktan kalma küçük boy dolabım vardı, eşim garajdan bulabilirse onu getirecek bakalım.
PilavMesela
Sordum, garantisi devam edenlere varmış böyle bir hizmeti. Bizimkinin bitti.Sor mutlaka ,küçük de olsa bırakıyorlar, hiç olmamasindan iyidir.
Tahmin ettim 7 sene sonu büyük ihtimalle tüp bitmiş bizde yaşadıkSordum, garantisi devam edenlere varmış böyle bir hizmeti. Bizimkinin bitti.