Benim artık birinciliğim fenerbahce gibi oldu ahsjxj her an bi astrolog çıkıp gül böreği için mucize olacak diyebilir
GünaydınGünaydınlar faniler
Şampiyonuz bu sene tebrikler GALATASARAY
Onun tahmininin tuttuğunu hiç görmedim ben gelmeden önce tutuyormuş demek kiMargaret Hale ye sor onun tahminleri çok iyi oluyor şdkdkdnd
Tutuyor demedim çok iyi dedim yani tutturamamak konusundaOnun tahmininin tuttuğunu hiç görmedim ben gelmeden önce tutuyormuş demek ki
Bir gün olacak ben inanıyorum haleyeTutuyor demedim çok iyi dedim yani tutturamamak konusunda
Hayret ben sana uzun zamandır 1. olacaksın da demiyorum halbuki.Benim artık birinciliğim fenerbahce gibi oldu ahsjxj her an bi astrolog çıkıp gül böreği için mucize olacak diyebilir
İkincilik kaderim oldu benim değişmiyor ne yapıyım
Hayırlısı kuzumm yaa sunumlar konuşuyorİkincilik kaderim oldu benim değişmiyor ne yapıyım
Bildirim sonrası birinci de olabilirsin börek yarışması her zaman değişken olmuştur
Evet sevilen çeşitler de etkiliyordurHayırlısı kuzumm yaa sunumlar konuşuyor
Sen nasılsınn buralarda pek kimse yokEvet sevilen çeşitler de etkiliyordur
Benim çok yoğun ve güzel geçti son günlerimSen nasılsınn buralarda pek kimse yok
Maşaallahh kız pek yoğun yaaa bez bırakma işi nasıl yaptın peki bende kızıma ekimde başlayacamBenim çok yoğun ve güzel geçti son günlerim
Küçüğe bez bıraktırma sürecine girdim geceleri ve bir yere giderken alt sarıyorum
Kız satranç turnuvasına gitti okul takımı olarak kazandılar
Bahçe işleri yaptım
Eşimi büyüten ailesi geldi haftasonu
Yazınca nasıl Geçmiş zaman dedim
Merdiven inip cikabildigi zaman başlamak iyi olur diye söylemişlerdi hepsi de iki yaşı geçince bıraktıMaşaallahh kız pek yoğun yaaa bez bırakma işi nasıl yaptın peki bende kızıma ekimde başlayacam
Haaaa iyi ozamann benim çıkıyo ama tuta tutaa onu bende takip ettim kuzumm hastanelerde merdiven kullanıyoruz bakıyorum tekbaşına çıkamıyo duvara tutup çıkıyo güzel çıkıyorr peki geceleri nasıl yapıyosunMerdiven inip cikabildigi zaman başlamak iyi olur diye söylemişlerdi hepsi de iki yaşı geçince bıraktı
Zorlayıcı sürekli gözümün üstünde olması gerekiyor tepkilerine bakıp anlıyorum tuvaleti gelince zaten alt saldırmak istemiyor