- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Hayırlı doğumlarYumurtanın kapıya dayanmasını bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı doğumlarYumurtanın kapıya dayanmasını bekliyorum
Yumurtanın kapıya dayanmasını bekliyorum
Cancağzım, karar verdim önümüzdeki ay katılabilirsem, tarifimi en son gün paylaşacağım.Hayırlı doğumlar
Uludağ sodan varsa pencereden uzativer cancağızım
Assolist ol cancağızım, yakışırCancağzım, karar verdim önümüzdeki ay katılabilirsem, tarifimi en son gün paylaşacağım.
Buyur cancağzım, uzattım.Uludağ sodan varsa pencereden uzativer cancağızım
Aldım,kabul ettim,sağolasin cancağızımBuyur cancağzım, uzattım.Eki Görüntüle 3428855
Beklemeyi bekletmeyi sevmeyenler olarak boğaldum cancağzım.Assolist ol cancağızım, yakışır
Yarasın cancağzım.Aldım,kabul ettim,sağolasin cancağızım
Rengarenk yapalım cancağızım, Gökkuşağı gibi Ben de sevmem hiçBeklemeyi bekletmeyi sevmeyenler olarak boğaldum cancağzım.
Evet assolistlerden neyim eksik, önümüzdeki ay neon ışıklarla yazacak ismim.
Yarasın cancağzım.
Tavuk kuş olduğu için onlar yumurtluyor Memeliler doğuruyorHayırlı doğumlar
Fosforlu fosforlu olsun cancağzım.Rengarenk yapalım cancağızım, Gökkuşağı gibi Ben de sevmem hiç
Not aldım cancağızımFosforlu fosforlu olsun cancağzım.
Kapıya gelmişken yap işte bir şeyler,her şeyi de Jenna'dan beklemeyinTavuk kuş olduğu için onlar yumurtluyor Memeliler doğuruyor
Yok, bu gidişle yumurtayı kurkukun altına koymaya gerek kalmayacak, ondan korkuyorum.Tavuk kuş olduğu için onlar yumurtluyor Memeliler doğuruyor
Not aldım cancağızım
Otrişlerimi de nota ekle cancağzım.Not aldım cancağızım
Beni kimse geçemeezCancağzım, karar verdim önümüzdeki ay katılabilirsem, tarifimi en son gün paylaşacağım.
Seni sevmedim süt oğlan.Beni kimse geçemeez
Anca öbür ay katılmazsam mümkün