- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Az çok tahmin ediyorum görüşmeyi kes gitsinBunlar söylediklerinin bir kısmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az çok tahmin ediyorum görüşmeyi kes gitsinBunlar söylediklerinin bir kısmı
Zaten aramıyorum. Geçen aradığında açmadım. Bu sefer mecbur kaldım. Sonrakine açmamAz çok tahmin ediyorum görüşmeyi kes gitsin
Allah akıl fikir versinZaten aramıyorum. Geçen aradığında açmadım. Bu sefer mecbur kaldım. Sonrakine açmam
Çok aminAllah akıl fikir versin
PPatavatsız mı bilerek mi damarına basıyor mesafe iyidir meşgulum de kısa konuş açsan daZaten aramıyorum. Geçen aradığında açmadım. Bu sefer mecbur kaldım. Sonrakine açmam
Hem patavatsız hem bilerek yapıyorPPatavatsız mı bilerek mi damarına basıyor mesafe iyidir meşgulum de kısa konuş açsan da
Bdv ye eltim ve yeni maceralarımız diye konu açmayı düşünüyorum
Eeee sen burada sosyaldin, çevren çoktu Şimdi evde kös kös oturuyorsun ayyy yazık dedi
Beni tanımadığı çok belli
Eeee evinizde gitti
Ya ne iyiliği Allah aşkına pisliginde bogulsun gitsin insan olana yapılır insanlık .Gerizekalı ya bakseeen Aynı şey ile sinanir ise görür anyayi konyayi oAşko hayatımda çok şükür bu tür insanların sayısı fazla değil(miş) düşünce anladımAma ben birgün yeniden kalkacağım:)
O zaman kendileri kaybedecekler. Ben onlar düşünce yine yanlarında olacağım. İnsanlık görsünler.
Allah'a havale etmek en güzeli
Allah'a havale canımYa ne iyiliği Allah aşkına pisliginde bogulsun gitsin insan olana yapılır insanlık .Gerizekalı ya bakseeen Aynı şey ile sinanir ise görür anyayi konyayi o
Allah'a da havale ama sende ağzının payını ver abla ,hatta üye olsa da biz versek akşam akşam sinir oldum meymenetsiz .Allah'a havale canım
Sen yakında olacaktın. Üst komşunun hakkından geldiğin gibi gelirdin. Kuşakta varYa ne iyiliği Allah aşkına pisliginde bogulsun gitsin insan olana yapılır insanlık .Gerizekalı ya bakseeen Aynı şey ile sinanir ise görür anyayi konyayi o
Allah'a da havale ama sende ağzının payını ver abla ,hatta üye olsa da biz versek akşam akşam sinir oldum meymenetsiz .
Sen yakında olacaktın. Üst komşunun hakkından geldiğin gibi gelirdin. Kuşakta var
Hakkından gelirdim evelallah kurtulamazdi mundar
Bende dayanamazdım herhaldeHakkından gelirdim evelallah kurtulamazdi mundar
Ay fotoya yaa hahahah
Aliverirdik valla elimize yenmi yemen mi yenmi yemen miBende dayanamazdım herhalde
Zaten dedim. Yoooo ben yine kursa falan gidiyorumAllah'a da havale ama sende ağzının payını ver abla ,hatta üye olsa da biz versek akşam akşam sinir oldum meymenetsiz .
Allah var canım ben ona dayandımAliverirdik valla elimize yenmi yemen mi yenmi yemen mi
Çatlasın acayip kıskançlık kokusu aldım valla iyi demişsin ablaZaten dedim. Yoooo ben yine kursa falan gidiyorum
Bende değişiklik yok dedim
Ben her yerde kendime çevre yaparım
Kızlar yarın sınava girecek. Bu yıl zor motivasyon düştü çalışamadılar diyorum. Seneye inşallah falan
Kapasite bellidir. Bu yıl ne yaparlarsa seneye de onu yaparlar diyor
Yani Ahhh bir şey olmaz seneye olsun canları sağ olsun değil
Paylaşım yapmıyorsun diye evde oturuyorsun sanıyordurZaten dedim. Yoooo ben yine kursa falan gidiyorum
Bende değişiklik yok dedim
Ben her yerde kendime çevre yaparım
Kızlar yarın sınava girecek. Bu yıl zor motivasyon düştü çalışamadılar diyorum. Seneye inşallah falan
Kapasite bellidir. Bu yıl ne yaparlarsa seneye de onu yaparlar diyor
Yani Ahhh bir şey olmaz seneye olsun canları sağ olsun değil
Oysa kıskanılacak bir şeyim yokÇatlasın acayip kıskançlık kokusu aldım valla iyi demişsin abla
İnşallah çok iyi geçer abla Allah yardımcıları olsun kıskananlarada kapak olsun
Aynen beni boş sanıyor. Oysa ben zaman bulamıyorum yine yoğunum. Kendim için olmasa bile oğlumu okula, kursa götürdüm. Oralarda bile kendime arkadaşlar edindim. Kursu hiç söylemiyorum.Paylaşım yapmıyorsun diye evde oturuyorsun sanıyordur
Kızlarda inşallah isedikleri üniversiteyi, bölümü kazanırlar
Kalbi pislik dolu. O yine söyleyecek bişeyler bulur. Numarasını engelle gitsin