- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Sevmediğin tarafı nedirikizlerin şu yanını çok severim ama; çok hareketli ve renkli oluyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmediğin tarafı nedirikizlerin şu yanını çok severim ama; çok hareketli ve renkli oluyorlar.
o kişinin yetişme tarzıyla ilgili. güler yüzlü, hareketli, konuşkan, renkliler... sana öylesi denk gelmiş demek kiKadınları neyse de erkekleri trip manyaginin teki be neresi iyi
Çevre, yetişme tarzı, genler ağır basıyor.o kişinin yetişme tarzıyla ilgili. güler yüzlü, hareketli, konuşkan, renkliler... sana öylesi denk gelmiş demek ki
benim tanıdığım ikizler hep iki yüzlüydü. o nedenle hiçbirine güvenemedim.Sevmediğin tarafı nedir
Bu soruyu görmemiş olayım.Üçüncüyü düşünüyor musun
kesinlikle... bir de yükselen burç da çok önemli.Çevre, yetişme tarzı, genler ağır basıyor.
Çok şükür çevremde hep güvenilen insan oldum. Ama ikizlerin erkekleri daha çok buna uyuyor. Bayan ve erkek çok farklıbenim tanıdığım ikizler hep iki yüzlüydü. o nedenle hiçbirine güvenemedim.
Rabbim bunlara sağlıklı, uzun ömür versin. Bu zamanda iki çocuk yeterBu soruyu görmemiş olayım.
Aynen öyle burçlar da fal gibi birşey inanma ama onsuzda kalma gibi işteo kişinin yetişme tarzıyla ilgili. güler yüzlü, hareketli, konuşkan, renkliler... sana öylesi denk gelmiş demek ki
Benim oda ikizlerkesinlikle... bir de yükselen burç da çok önemli.
Sende ikizlerdin değil miAynen öyle burçlar da fal gibi birşey inanma ama onsuzda kalma gibi işte
Hiç akrep erkeği tanımadım ki ama tanıyanlar öyle diyorlar.o kişinin yetişme tarzıyla ilgili. güler yüzlü, hareketli, konuşkan, renkliler... sana öylesi denk gelmiş demek ki
Gerçekten bu zamanda bana tek çocuk bile yeterdi ama gafil avlandım ajsksjsks kardeşi olsun istiyordum hep ama cesaret edemiyordum. Bundan sonra eşim sağ, ben selamet.Rabbim bunlara sağlıklı, uzun ömür versin. Bu zamanda iki çocuk yeter
Bende iki gebelik geçirdim. İkiz olmasa üçüncüyü düşünmezdim galiba
Evet eşim de ikizlerSende ikizlerdin değil mi
Birde sen çalışıyorsunKendi ailen yanında değilO zaman daha zorGerçekten bu zamanda bana tek çocuk bile yeterdi ama gafil avlandım ajsksjsks kardeşi olsun istiyordum hep ama cesaret edemiyordum. Bundan sonra eşim sağ, ben selamet.
Neyse yalnız değilimEvet eşim de ikizler
Iki çocuk iyidir bende ilk iki yaptım 7 sene sonra spralle hamile kaldım ama ne ağlamıştım ama doğumdan sonra 4 çocuğu deli gibi istedim iyi ki tüplerimi bağlattım annelik hormonu tavan sanki bebeklere zafim varGerçekten bu zamanda bana tek çocuk bile yeterdi ama gafil avlandım ajsksjsks kardeşi olsun istiyordum hep ama cesaret edemiyordum. Bundan sonra eşim sağ, ben selamet.
yetişme tarzı çok önemli. ne güzel benim karşıma çıkanlar bayandı ama evet burçlarda kadın erkek fark ediyor.Çok şükür çevremde hep güvenilen insan oldum. Ama ikizlerin erkekleri daha çok buna uyuyor. Bayan ve erkek çok farklı
Gerçekten kepazelik. Anneliğin her türlüsü zor ama çalışana apayrı bir zor. Bu sefer öyle uzun izin de kullanamayacağım. Sabahın köründe uykusundan uyandırıp hazırlayacağım babaanneye göndermek için. Yollarda hasta olacak falan. İlkinden daha zor olacak bu sefer ama ilk üç yılı bir atlatsak gerisi kolay, sonra gelsin kreş.Birde sen çalışıyorsunKendi ailen yanında değilO zaman daha zor
tam doğum tarihin ve doğum saatin ne canım?Benim oda ikizler
Gerçi bazı yerlerde terazi çıkıyor. Ay burcumda terazi