Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Rabbim bunlara sağlıklı, uzun ömür versin.🧿🤲❤️ Bu zamanda iki çocuk yeter🤗😁
Bende iki gebelik geçirdim. İkiz olmasa üçüncüyü düşünmezdim galiba😁🤔
Gerçekten bu zamanda bana tek çocuk bile yeterdi ama gafil avlandım ajsksjsks kardeşi olsun istiyordum hep ama cesaret edemiyordum. Bundan sonra eşim sağ, ben selamet. :KK53:

Gerçekten bu zamanda bana tek çocuk bile yeterdi ama gafil avlandım ajsksjsks kardeşi olsun istiyordum hep ama cesaret edemiyordum. Bundan sonra eşim sağ, ben selamet. :KK53:
Iki çocuk iyidir bende ilk iki yaptım 7 sene sonra spralle hamile kaldım ama ne ağlamıştım ama doğumdan sonra 4 çocuğu deli gibi istedim iyi ki tüplerimi bağlattım annelik hormonu tavan sanki bebeklere zafim var

Çok şükür çevremde hep güvenilen insan oldum. Ama ikizlerin erkekleri daha çok buna uyuyor. Bayan ve erkek çok farklı🤔
yetişme tarzı çok önemli. ne güzel 💞 benim karşıma çıkanlar bayandı ama evet burçlarda kadın erkek fark ediyor.
neyse canım benim sakın üstüne alınma. her insan farklıdır. ben onu haleye şaka diye yazdım 😘

Birde sen çalışıyorsun🤷Kendi ailen yanında değil🤔O zaman daha zor🤗
Gerçekten kepazelik. Anneliğin her türlüsü zor ama çalışana apayrı bir zor. Bu sefer öyle uzun izin de kullanamayacağım. Sabahın köründe uykusundan uyandırıp hazırlayacağım babaanneye göndermek için. Yollarda hasta olacak falan. İlkinden daha zor olacak bu sefer ama ilk üç yılı bir atlatsak gerisi kolay, sonra gelsin kreş. 🥹

X