Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Gerçekten kepazelik. Anneliğin her türlüsü zor ama çalışana apayrı bir zor. Bu sefer öyle uzun izin de kullanamayacağım. Sabahın köründe uykusundan uyandırıp hazırlayacağım babaanneye göndermek için. Yollarda hasta olacak falan. İlkinden daha zor olacak bu sefer ama ilk üç yılı bir atlatsak gerisi kolay, sonra gelsin kreş. 🥹
Allah bir kolaylık verir canım sağlıkla doğsun da 🤲🏻

Gerçekten kepazelik. Anneliğin her türlüsü zor ama çalışana apayrı bir zor. Bu sefer öyle uzun izin de kullanamayacağım. Sabahın köründe uykusundan uyandırıp hazırlayacağım babaanneye göndermek için. Yollarda hasta olacak falan. İlkinden daha zor olacak bu sefer ama ilk üç yılı bir atlatsak gerisi kolay, sonra gelsin kreş. 🥹
2 sene kullanamayacak mısın?🥲

yetişme tarzı çok önemli. ne güzel 💞 benim karşıma çıkanlar bayandı ama evet burçlarda kadın erkek fark ediyor.
neyse canım benim sakın üstüne alınma. her insan farklıdır. ben onu haleye şaka diye yazdım 😘
Yok canım ben hiç alınmam🤗😍🥰Asıl sen alınma ben takılıyorum 🤗
Aslında yaşadıklarımız bizi değiştiriyor🤗🥺

Olumlu düşün canım belki her şey daha güzel olacak 🤲
İlk gebeliğinde, ilk bebeğine kıyaslama🤗
Rahat bir bebek olsun inşallah 🤲
Bir bakmışsın okula gidiyor🤗🥰

Yok canım ben hiç alınmam🤗😍🥰Asıl sen alınma ben takılıyorum 🤗
Aslında yaşadıklarımız bizi değiştiriyor🤗🥺
aynen öyle. yetişme ortamı, yaşananlar vs.
kendi burcumun da sevmediğim yanları var. hatta bazen gıcık oluyorum aşmaya çalışıyorum.

Olumlu düşün canım belki her şey daha güzel olacak 🤲
İlk gebeliğinde, ilk bebeğine kıyaslama🤗
Rahat bir bebek olsun inşallah 🤲
Bir bakmışsın okula gidiyor🤗🥰
Ay inşallah ya. İlkinde gece uykusuz kalıp sabah okula gitmemiştim hiç. Bunu daha küçükken bırakacağım için başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum.

Lütfen uyu çocuğum.

X