- 18 Ekim 2020
- 4.914
- 12.745
Yok elhamdülillah burnumuz akıyor ailecek biraz d ahlaksızlık var tabii onun dışında iyiyiz.Geçmiş olsun canım
Önemli bir şey yoktur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok elhamdülillah burnumuz akıyor ailecek biraz d ahlaksızlık var tabii onun dışında iyiyiz.Geçmiş olsun canım
Önemli bir şey yoktur inşallah
Geçmiş olsun inşallahYok elhamdülillah burnumuz akıyor ailecek biraz d ahlaksızlık var tabii onun dışında iyiyiz.
Geçmiş olsunYok elhamdülillah burnumuz akıyor ailecek biraz d ahlaksızlık var tabii onun dışında iyiyiz.
Geçmiş olsunYok elhamdülillah burnumuz akıyor ailecek biraz d ahlaksızlık var tabii onun dışında iyiyiz.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun inşallah
Geçmiş olsun
Benimde aynı ikisi de haziran doğumlu. Karnındaki hareketleri özlüyorsunİki doğumum da yaz sıcağına denk geldi. Özlemem valla.
Aklıma direk görümce kaynana ve akrabalar geldi sen bu soruyu sorunca genelde o tayfa sorar. Dur bir doğursun heleÜçüncüyü düşünüyor musun
Demiş ya, yaz bebesi yettiAklıma direk görümce kaynana ve akrabalar geldi sen bu soruyu sorunca genelde o tayfa sorar. Dur bir doğursun hele
Bize iki tane yeterli
Bir tane daha oğlu olsun çok istiyorÜçüncüyü düşünüyor musun
Siparişle olsa o işler ohoo mevsimini biz seçemiyoruzDemiş ya, yaz bebesi yetti
Kış bebesi mi istiyor acaba izlenimi verdi
Sonra kız tek kalır. İkizde olabilirBir tane daha oğlu olsun çok istiyor
Aynen hiç akla gelmiyorSiparişle olsa o işler ohoo mevsimini biz seçemiyoruz
İlle de 2 oğlum olsun diyorSonra kız tek kalır. İkizde olabilir
Seçersiniz aslında yaSiparişle olsa o işler ohoo mevsimini biz seçemiyoruz
Doğru bilgi miBen çok emin değilimİlle de 2 oğlum olsun diyor
Bence de emin olmaDoğru bilgi miBen çok emin değilim
Oysa oğlu bal gibiBence de emin olma
Gelecek olanın huyuna göre belli olur o cimcimenin teki olursa bebek fikri silinirDemiş ya, yaz bebesi yetti
Kış bebesi mi istiyor acaba izlenimi verdi
Ben seçtim de yaptım ikisini spralle olmasaydı 3 nü de seçerdim ilki secmedim sadeceSiparişle olsa o işler ohoo mevsimini biz seçemiyoruz