- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Evet öyle maşallah. Kızını da hayırlısı ile kucağına alır inşallah.Oysa oğlu bal gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle maşallah. Kızını da hayırlısı ile kucağına alır inşallah.Oysa oğlu bal gibi
Ben kızların üstüne doğurduysam herkes doğururYani unutuluyorGelecek olanın huyuna göre belli olur o cimcimenin teki olursa bebek fikri silinir
İnşallahEvet öyle maşallah. Kızını da hayırlısı ile kucağına alır inşallah.
Haziran bebesi olacak. az bekle de 22 sinden sonra gelsin yengeç olsunBugün de doğurmadım anne…
Aaaa nedenHaziran bebesi olacak. az bekle de 22 sinden sonra gelsin yengeç olsun
öyle deme ama annesi üzülürFenalık geldi bana kuşum. Havalar da sıcak burada. Bitsin artık bu işkence.
ikizlerden iyidirAaaa neden
Üzdünikizlerden iyidir
Dedi ikizler burcu olan Nevreste'yeikizlerden iyidir
Yükselenim bile ikizlerDedi ikizler burcu olan Nevreste'ye
Ooo kombo benim yükselen yengeç galiba asıl burcum da akrepYükselenim bile ikizler
Akrepleri severimOoo kombo benim yükselen yengeç galiba asıl burcum da akrep
niye?
yaaa o kadar ciddiye alma olur mu hiç şaka diyorum ben. her burcun olumlu ve olumsuz yanları elbet var.Yükselenim bile ikizler
aynen akrep kadınları da erkekleri de iyidir.Akrepleri severim
Sende beni ciddiye almaniye?
yaaa o kadar ciddiye alma olur mu hiç şaka diyorum ben. her burcun olumlu ve olumsuz yanları elbet var.
Aynen ben severimaynen akrep kadınları da erkekleri de iyidir.
ikizlerin şu yanını çok severim ama; çok hareketli ve renkli oluyorlar.Sende beni ciddiye alma
Alışkınım sorun değil
Kadınları neyse de erkekleri trip manyaginin teki be neresi iyiaynen akrep kadınları da erkekleri de iyidir.