- 1 Aralık 2021
- 11.975
- 40.075
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ablacım çok amiiinSende kesin bu yıl alacaksın
Bende o zaman geç olduğunu düşünmüştüm. Ama geç olsun güç olmasın
Arabada olur inşallah
Ehliyeti al dursun
Antalya'da iş mi olurmuş deyip gazlayalımEş kişisi de antalyadan tatile mi gittin çalışmaya mı demelik fotolar atıyor gıcık oldum gece gece
Rabbim herkesin gönlüne göre versinİnşallah ablacım çok amiiin
Sürekli değişiyor bir şeyler uzun yola çıkınca çift kişi kullanıyorlar arabayı otomatik araba ehliyeti diğer kişinin ondan bir polis arkadaşını arayıp sordu daha yeni oda bakmıyoruz büyük araç değilse demişYeni değişti o zaman
Yaşadığımız yerde batronu onun işi ailece yakın olunca eminim iş olduğundan da bu sefer blajda çalışıyor ne alaka inşaat işi ile diye ütüledim zaten kafasınıAntalya'da iş mi olurmuş deyip gazlayalım
Ben de öyle hatirliyorumOtomatik alanlar Manuel kullanamıyor diye biliyorum
Belki yasal olarak değildir.... ben almışken manuel ehliyet olması taraftarıyımBen de öyle hatirliyorum
Yok yasal olarak bir sorun yok ama otomatik vites daha kolay olduğu için manuel de kavrama sorun yaşıyorlarBelki yasal olarak değildir.... ben almışken manuel ehliyet olması taraftarıyım
Ama otomatik kullanan Manuel biraz zor kullanır. Benim tanıdıklarım kullanamıyorSürekli değişiyor bir şeyler uzun yola çıkınca çift kişi kullanıyorlar arabayı otomatik araba ehliyeti diğer kişinin ondan bir polis arkadaşını arayıp sordu daha yeni oda bakmıyoruz büyük araç değilse demiş
İyi yapmışsınYaşadığımız yerde batronu onun işi ailece yakın olunca eminim iş olduğundan da bu sefer blajda çalışıyor ne alaka inşaat işi ile diye ütüledim zaten kafasını
Manuel hepsini kullanıyor ama otomatik sadece otomatik kullanabiliyor. Google de böyle diyorBen de öyle hatirliyorum
Bende Eşim de sorun yaşamadık öncesi manuel olmalı sanırımAma otomatik kullanan Manuel biraz zor kullanır. Benim tanıdıklarım kullanamıyor
Evet işte manuel olunca kullanıyorsun. Ama otomatik olan manuel kullanamıyor. Manuel ehliyeti şart ama otomatik için iki ehliyette oluyor.Bende Eşim de sorun yaşamadık öncesi manuel olmalı sanırım
Banlanma sebebim “Prensmiş halbuki” yorumum ajsjsjsjs ne dedim yaa prensse zengindir, öyle değil mi ben mi yanlış biliyorumMargaret Hale prens anası yüzünden nasıl gittin yav