- 1 Aralık 2021
- 11.975
- 40.075
- 34
Gözün aydın darısı başımaGeldi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın darısı başımaGeldi canım
Gozünaydın canim benimmGeldi canım
CAnım seninki nerelerdeGözün aydın darısı başıma
İyi olmanıza sevindim ana evi gibisi yok yuvarlanın uslu usluİyiyizz anneme geldim biraz da buralarda yatıp yuvarlanacağım
Sen nasılsın bebeyimm
Gözün aydın darısı başıma
Sağ olunGozünaydın canim benimm
Antalya da ama bizim evlilik hep böyle sürekli bir yerlerde geçtiCAnım seninki nerelerde
Yaaa görevi nekiAntalya da ama bizim evlilik hep böyle sürekli bir yerlerde geçti
Inşaat işi aslında ama bazen denetim amaclı gidiyor bazen çalışıyorYaaa görevi neki
Anladım canımm oldugu yerde sabit değil sehirden sehiremi hallediyor yaniInşaat işi aslında ama bazen denetim amaclı gidiyor bazen çalışıyor
Aynen bir yerde kalmıyorAnladım canımm oldugu yerde sabit değil sehirden sehiremi hallediyor yani
Anladım kuzum allah kavuştursun inşaallahh ekmek parası napıcanAynen bir yerde kalmıyor
İçine mi doğdu Nevoş yoksa pişen böreklerin kokusu burnuna mı geldi açtım ben konumu, bakalım ne zaman onaylanırEee bugün börek yok mu
Ellerine emeğine sağlık canımİçine mi doğdu Nevoş yoksa pişen böreklerin kokusu burnuna mı geldi açtım ben konumu, bakalım ne zaman onaylanır
Hahahah bekliyorum bugünmü atcaksın
Keşke acmasaydin zil bozulmuş
Evvelsi gün 3 numaralı görümce, dün 4 numaralı görümce yüzünden kaldı. Dün dolaba koydum bugün yaparım diye. Sabah 2 numaralı görümce geldi İnat ettim yapmadım böreği. Öğleden sonra gitti. Daha sonradan annem geleceğim dedi, annem gelsin de çayın yanına pişireyim, Onun yanında çekim yapabilirim diye düşündüm. Annem de geç geldi, çektim ama çay bardağına çay koymadan çekmişim, annem başımda çekme, gönderme bir yere canları ister diyorAnne yemek olan yere göndereceğim dedim, sonradan çay koyup tekrar çektim, öncekiler gibi olmadı, hava karardı, bayağı macera yaşadım bu tariftePeki nasıl oldu
Sunumu boşver
Tekrar yaparsın detaylar hazır
SonuçEvvelsi gün 3 numaralı görümce, dün 4 numaralı görümce yüzünden kaldı. Dün dolaba koydum bugün yaparım diye. Sabah 2 numaralı görümce geldi İnat ettim yapmadım böreği. Öğleden sonra gitti. Daha sonradan annem geleceğim dedi, annem gelsin de çayın yanına pişireyim, Onun yanında çekim yapabilirim diye düşündüm. Annem de geç geldi, çektim ama çay bardağına çay koymadan çekmişim, annem başımda çekme, gönderme bir yere canları ister diyorAnne yemek olan yere göndereceğim dedim, sonradan çay koyup tekrar çektim, öncekiler gibi olmadı, hava karardı, bayağı macera yaşadım bu tarifte
Adrenalin patlamasıEvvelsi gün 3 numaralı görümce, dün 4 numaralı görümce yüzünden kaldı. Dün dolaba koydum bugün yaparım diye. Sabah 2 numaralı görümce geldi İnat ettim yapmadım böreği. Öğleden sonra gitti. Daha sonradan annem geleceğim dedi, annem gelsin de çayın yanına pişireyim, Onun yanında çekim yapabilirim diye düşündüm. Annem de geç geldi, çektim ama çay bardağına çay koymadan çekmişim, annem başımda çekme, gönderme bir yere canları ister diyorAnne yemek olan yere göndereceğim dedim, sonradan çay koyup tekrar çektim, öncekiler gibi olmadı, hava karardı, bayağı macera yaşadım bu tarifte
Çok ta fena olmadı tarif aksilikler olsa da.Daha iyi bir sunum olabilirdi müsait bir zamanda eklerim. Şuan annem yanımda, Onu uyutayım da öyle