- 1 Aralık 2021
- 11.968
- 40.038
- 34
Aynen ya ben de alisamadimKimsecikler ondan Leyla diye bahsetmiyor kukrim demeye devam ediyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya ben de alisamadimKimsecikler ondan Leyla diye bahsetmiyor kukrim demeye devam ediyorlar
MaşallahSize söylemedim di mi? Ben geçen gün tıyaktöy şüydüm.
Boş arazide ayağım debriyajda taş çatlasın 2 dakika falan sürmüşümdür Canım annem de diyor ki direksiyona hiç yakışmadın.sjsjsjsMaşallah
Kayınvalidemlerde motor var köyde çocukların hepsi sürdü ben denemedim.Boş arazide ayağım debriyajda taş çatlasın 2 dakika falan sürmüşümdür Canım annem de diyor ki direksiyona hiç yakışmadın.sjsjsjs
Dedim traktöre yakismasam da olur önemli olan araba.
Ben kendimi bildim bileli bizim traktörümüz var ama şimdiye kadar hiç süreyim dememistim. Bi'de babam birden bağırmaya başlıyor falankriz bile geçirebilirim. Artist ya. Normal konuşurken bir şeyi yok ama direksiyonun başına gectigim zaman adam Tazmanya canavarına dönüşüyor.ajsjsjdjKayınvalidemlerde motor var köyde çocukların hepsi sürdü ben denemedim.
Dediğin gibi onu sürmesekte olur. Birde başkasının aracı korkutuyor. Kendi traktörümüz olsa neyse
Erkeklerin araçları kıymetli oluyor. Bende kayınpederin aracı sürmeye çekinirim. Bir sefer doblosunu kullandım ama korktumBen kendimi bildim bileli bizim traktörümüz var ama şimdiye kadar hiç süreyim dememistim. Bi'de babam birden bağırmaya başlıyor falankriz bile geçirebilirim. Artist ya. Normal konuşurken bir şeyi yok ama direksiyonun başına gectigim zaman adam Tazmanya canavarına dönüşüyor.ajsjsjdj
Kıymetli olduğundan değil bence ya değişik bir şey çözemedim. Yoksa babam araçlarına öyle kıymet veren bir insan değil.Erkeklerin araçları kıymetli oluyor. Bende kayınpederin aracı sürmeye çekinirim. Bir sefer doblosunu kullandım ama korktum
Yerüünnnn maşallahSize söylemedim di mi? Ben geçen gün tıyaktöy şüydüm.
Araba ehliyeti ben de çok istiyorum. İnşallah maddi durumunuza uygun bir kursa yazılır ve her aşamayı tekte ve kolaylıkla geçer ehliyetini alırsın.Yerüünnnn maşallah
Bende ehliyet almak istiyorum eşimle konustuk inşallah yazilirim alırım nolur dua ediiiiiğğğnnn kocaman Amin
Bayanların kullanmayacağını düşünüyor olabilir miKıymetli olduğundan değil bence ya değişik bir şey çözemedim. Yoksa babam araçlarına öyle kıymet veren bir insan değil.
Ehliyetin yoksa ondan korkuyordur babanAraba ehliyeti ben de çok istiyorum. İnşallah maddi durumunuza uygun bir kursa yazılır ve her aşamayı tekte ve kolaylıkla geçer ehliyetini alırsın.
Peşini bırakma mutlaka al canımYerüünnnn maşallah
Bende ehliyet almak istiyorum eşimle konustuk inşallah yazilirim alırım nolur dua ediiiiiğğğnnn kocaman Amin
İnşallah canım benim aminnn valla pahalı simdide kolay degil . inşallah sende alırsın Rabbim isteklerimizi kolaylaştırsın canım benim hayırlısı ileAraba ehliyeti ben de çok istiyorum. İnşallah maddi durumunuza uygun bir kursa yazılır ve her aşamayı tekte ve kolaylıkla geçer ehliyetini alırsın.
Sorması ayıp ne kadar olmuşİnşallah canım benim aminnn valla pahalı simdide kolay degil . inşallah sende alırsın Rabbim isteklerimizi kolaylaştırsın canım benim hayırlısı ile
Yok ya aslında ehliyet almamızı da istiyor ama klasik erkek işte. Eşleri veya kızları direksiyona geçince bunlara güncelleme geliyorBayanların kullanmayacağını düşünüyor olabilir mi
İnşallah ablacım öyle bir düşüncemiz var umarım olur lafta kalmaz. Başka düşüncelerimizde varda olunca söylerim artıkPeşini bırakma mutlaka al canım
Abla iki yeri aradı eşim 6,7 fiyat çıkarttılar tabi eşim 10 milyarı bulur diyor hepsi.Sorması ayıp ne kadar olmuş
Bizde kızlara için düşünüyorduk. Artık başka bahara kaldı.
Israrla almak kullanmak lazım. Depreme kadar araba hep bendeydi vermiyorum. Şimdi mecburen eşimdeDönünce tekrar ele geçireceğimYok ya aslında ehliyet almamızı da istiyor ama klasik erkek işte. Eşleri veya kızları direksiyona geçince bunlara güncelleme geliyor
Ayyy hadi inşallah canımİnşallah ablacım öyle bir düşüncemiz var umarım olur lafta kalmaz. Başka düşüncelerimizde varda olunca söylerim artık