Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Boş arazide ayağım debriyajda taş çatlasın 2 dakika falan sürmüşümdür🤣🤣 Canım annem de diyor ki direksiyona hiç yakışmadın.sjsjsjs
Dedim traktöre yakismasam da olur önemli olan araba.😅
Kayınvalidemlerde motor var köyde çocukların hepsi sürdü ben denemedim.
Dediğin gibi onu sürmesekte olur. Birde başkasının aracı korkutuyor. Kendi traktörümüz olsa neyse🤪

Kayınvalidemlerde motor var köyde çocukların hepsi sürdü ben denemedim.
Dediğin gibi onu sürmesekte olur. Birde başkasının aracı korkutuyor. Kendi traktörümüz olsa neyse🤪
Ben kendimi bildim bileli bizim traktörümüz var ama şimdiye kadar hiç süreyim dememistim. Bi'de babam birden bağırmaya başlıyor falan🤣🤣kriz bile geçirebilirim. Artist ya. Normal konuşurken bir şeyi yok ama direksiyonun başına gectigim zaman adam Tazmanya canavarına dönüşüyor.ajsjsjdj

Ben kendimi bildim bileli bizim traktörümüz var ama şimdiye kadar hiç süreyim dememistim. Bi'de babam birden bağırmaya başlıyor falan🤣🤣kriz bile geçirebilirim. Artist ya. Normal konuşurken bir şeyi yok ama direksiyonun başına gectigim zaman adam Tazmanya canavarına dönüşüyor.ajsjsjdj
Erkeklerin araçları kıymetli oluyor. Bende kayınpederin aracı sürmeye çekinirim. Bir sefer doblosunu kullandım ama korktum😁

Erkeklerin araçları kıymetli oluyor. Bende kayınpederin aracı sürmeye çekinirim. Bir sefer doblosunu kullandım ama korktum😁
Kıymetli olduğundan değil bence ya değişik bir şey çözemedim. Yoksa babam araçlarına öyle kıymet veren bir insan değil.

Yerüünnnn 🤩 maşallah 🤩
Bende ehliyet almak istiyorum eşimle konustuk inşallah yazilirim alırım nolur dua ediiiiiğğğnnn kocaman Amin :dua::KK45:
Araba ehliyeti ben de çok istiyorum. İnşallah maddi durumunuza uygun bir kursa yazılır ve her aşamayı tekte ve kolaylıkla geçer ehliyetini alırsın.

Araba ehliyeti ben de çok istiyorum. İnşallah maddi durumunuza uygun bir kursa yazılır ve her aşamayı tekte ve kolaylıkla geçer ehliyetini alırsın.
İnşallah canım benim aminnn valla pahalı simdide kolay degil . inşallah sende alırsın Rabbim isteklerimizi kolaylaştırsın canım benim hayırlısı ile🤲😘

X