Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Abla iki yeri aradı eşim 6,7 fiyat çıkarttılar tabi eşim 10 milyarı bulur diyor hepsi.
Aynen 10 u bulur🤷Neyse bir şekilde halledersiniz🤗🥰 Cidden bayan için ehliyet şart. Kızlara bende alacağım. İleride işlerine yarar. Daha 18 ler 20 civarlarında alırız artık. Ben 29 da almıştım😁

Ayyy hadi inşallah canım 🥰
Sen yaparsın🥰🧿
Güzel haberlerini bekliyoruz 💜🤗
Sağol ablacımmm inşallah 🤲 😘😘😘
Bu arada böreğimi azonce yaptım sunumu atayimda bir bak abla. aceleye geldi başka düşüncelerim vardı ama yağmur yağdı🙄
Ama yarın paylaşırım ona göre bak 🤣🤣🤣

Onlara kalsa herkes aldı bir kendileri kaldı😁
Kuzenleri aldılar ama otomatik vites ehliyeti🤔Bende almışken Manuel olsun diyorum🤷
Ya demek istiyorlar. Şimdi ehliyeti alınca Allah'ın izniyle üniversiteye gidecekler ve araba süremeyince öğrendiklerini de unutma ihtimalleri var.
Niye manuel istiyorsun?

Aynen 10 u bulur🤷Neyse bir şekilde halledersiniz🤗🥰 Cidden bayan için ehliyet şart. Kızlara bende alacağım. İleride işlerine yarar. Daha 18 ler 20 civarlarında alırız artık. Ben 29 da almıştım😁
Sart abla arabamız yok ama olsun öğrenelim de altın bilezigimiz olsun kenarda. Aklım olsaydı bekarken alırdım iyi olur abla inşallah alırsınız zamanı gelince ,herşeyi bilecek öğrenecek insan. Şimdiye çok istiyordum almayı ama malesef olmadı nasip kısmet yinede. Benim yaşımda almissinnnnn:KK8::rolleyes:

Sart abla arabamız yok ama olsun öğrenelim de altın bilezigimiz olsun kenarda. Aklım olsaydı bekarken alırdım iyi olur abla inşallah alırsınız zamanı gelince ,herşeyi bilecek öğrenecek insan. Şimdiye çok istiyordum almayı ama malesef olmadı nasip kısmet yinede. Benim yaşımda almissinnnnn:KK8::rolleyes:
Sende kesin bu yıl alacaksın🥰💜
Bende o zaman geç olduğunu düşünmüştüm. Ama geç olsun güç olmasın 😁
Arabada olur inşallah 🥰
Ehliyeti al dursun🥰

X