- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Üniversiteden mezun olduktan sonra ya da son sınıfta almaları daha uygun olur bence.Sorması ayıp ne kadar olmuş
Bizde kızlara için düşünüyorduk. Artık başka bahara kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversiteden mezun olduktan sonra ya da son sınıfta almaları daha uygun olur bence.Sorması ayıp ne kadar olmuş
Bizde kızlara için düşünüyorduk. Artık başka bahara kaldı.
Sahi eşim gelecek demiştin geldi mi?Israrla almak kullanmak lazım. Depreme kadar araba hep bendeydi vermiyorum. Şimdi mecburen eşimdeDönünce tekrar ele geçireceğim
Aynen 10 u bulurNeyse bir şekilde halledersiniz Cidden bayan için ehliyet şart. Kızlara bende alacağım. İleride işlerine yarar. Daha 18 ler 20 civarlarında alırız artık. Ben 29 da almıştımAbla iki yeri aradı eşim 6,7 fiyat çıkarttılar tabi eşim 10 milyarı bulur diyor hepsi.
Sağol ablacımmm inşallahAyyy hadi inşallah canım
Sen yaparsın
Güzel haberlerini bekliyoruz
Onlara kalsa herkes aldı bir kendileri kaldıÜniversiteden mezun olduktan sonra ya da son sınıfta almaları daha uygun olur bence.
Yok şimdi işte sabah işten çıkıp yola çıkacak. Öğlene burada inşallahSahi eşim gelecek demiştin geldi mi?
Tamam canım benim ellerine sağlık At bakayımSağol ablacımmm inşallah
Bu arada böreğimi azonce yaptım sunumu atayimda bir bak abla. aceleye geldi başka düşüncelerim vardı ama yağmur yağdı
Ama yarın paylaşırım ona göre bak
Ya demek istiyorlar. Şimdi ehliyeti alınca Allah'ın izniyle üniversiteye gidecekler ve araba süremeyince öğrendiklerini de unutma ihtimalleri var.Onlara kalsa herkes aldı bir kendileri kaldı
Kuzenleri aldılar ama otomatik vites ehliyetiBende almışken Manuel olsun diyorum
Rabbim kazasız belasız sağ salim kavuştursun size.Yok şimdi işte sabah işten çıkıp yola çıkacak. Öğlene burada inşallah
Sart abla arabamız yok ama olsun öğrenelim de altın bilezigimiz olsun kenarda. Aklım olsaydı bekarken alırdım iyi olur abla inşallah alırsınız zamanı gelince ,herşeyi bilecek öğrenecek insan. Şimdiye çok istiyordum almayı ama malesef olmadı nasip kısmet yinede. Benim yaşımda almissinnnnnAynen 10 u bulurNeyse bir şekilde halledersiniz Cidden bayan için ehliyet şart. Kızlara bende alacağım. İleride işlerine yarar. Daha 18 ler 20 civarlarında alırız artık. Ben 29 da almıştım
Hayırlısı ile gelsin inşallah ablaYok şimdi işte sabah işten çıkıp yola çıkacak. Öğlene burada inşallah
Amin inşallah canım sağ olRabbim kazasız belasız sağ salim kavuştursun size.
Farketmiyor artık sanırım sınıfına bakıyorlar da araç vitesine bakılmıyor çevirme yada benzeri birşeyseOnlara kalsa herkes aldı bir kendileri kaldı
Kuzenleri aldılar ama otomatik vites ehliyetiBende almışken Manuel olsun diyorum
Sende kesin bu yıl alacaksınSart abla arabamız yok ama olsun öğrenelim de altın bilezigimiz olsun kenarda. Aklım olsaydı bekarken alırdım iyi olur abla inşallah alırsınız zamanı gelince ,herşeyi bilecek öğrenecek insan. Şimdiye çok istiyordum almayı ama malesef olmadı nasip kısmet yinede. Benim yaşımda almissinnnnn
Otomatik alanlar Manuel kullanamıyor diye biliyorumFarketmiyor artık sanırım sınıfına bakıyorlar da araç vitesine bakılmıyor çevirme yada benzeri birşeyse
İnşallah canımHayırlısı ile gelsin inşallah abla
Küçük otomabil türü araçta sorun olmuyor da büyük yada kaydı ticari kamyonet gibi olan araçlarda bakılıyor araba vitesine trafik polisi demişti yasal mı kolaylık olsun diye mi bilmiyorumOtomatik alanlar Manuel kullanamıyor diye biliyorum
Yeni değişti o zamanKüçük otomabil türü araçta sorun olmuyor da büyük yada kaydı ticari kamyonet gibi olan araçlarda bakılıyor araba vitesine trafik polisi demişti yasal mı kolaylık olsun diye mi bilmiyorum
Börek yapılmış ama yarın gelecekBugün de bitti börek yiyemeden