Mesela benBakalım bu ay kim alacakBelki yeni bir börek star olur
Ben de çok merak ediyorumBakalım bu ay kim alacakBelki yeni bir börek star olur
Yakışır paşamayaz geldi herkeste bir hareketlilik :) sağol canım mayıs 20 deydi hala kutluyoruz
Napıyosun bebek tarifi yaptın kurtuldunYakışır paşama
Çok rahatım kuzu, bir de yedim ya bende keyiflisi yokNapıyosun bebek tarifi yaptın kurtuldun
Beni mi çağırdınnnnBakalım bu ay kim alacakBelki yeni bir börek star olur
Ohh yarasııın bende hafta içi yaparım belkii :) yorgunum bugün biraz ya başım çıtlıyiÇok rahatım kuzu, bir de yedim ya bende keyiflisi yoksen nasılsın kuzum
Tepside kalan son üç dilimi ziyan olmasın diye üstüne çilenk koyup bizimkilere bi'de öyle yedirmeye çalıştım. Sonuç olarak yine kimse yemek istemedi ben yedim ve midem bulandı.O zaman sunuma hepimizin el atması lazım. Geçen bana bir sunum yolladı, tabağa kekin tepsideki kenar kısmını koyup servis etmiş.
Çilenkli sunum oysaki. Ölüsü 80 oy eder onun ajsjjsjsTepside kalan son üç dilimi ziyan olmasın diye üstüne çilenk koyup bizimkilere bi'de öyle yedirmeye çalıştım. Sonuç olarak yine kimse yemek istemedi ben yedim ve midem bulandı.
Ben zaten paçanga değil paçavra demiştimTamam hepimiz el atalımZaten el açması ve paçanga İlla birinci yapılır
Bizim evde geçmedi.djdjdÇilenkli sunum oysaki. Ölüsü 80 oy eder onun ajsjjsjs
Ooo maşallah bitmeyen doğum günü demekyaz geldi herkeste bir hareketlilik :) sağol canım mayıs 20 deydi hala kutluyoruz
Tamam oda olurBen zaten paçanga değil paçavra demiştim
Oooo bu ay herkes çok iddialıBeni mi çağırdınnnn
Ayrıca o kenar kısım sonsuza kadar tepside kalacak değildi ya illa birileri yiyecekti.ajsjsjsO zaman sunuma hepimizin el atması lazım. Geçen bana bir sunum yolladı, tabağa kekin tepsideki kenar kısmını koyup servis etmiş.
Şuna sesli güldüm ahhahahahhaha#kenarkısımlardavardır
öyle oldu :)Ooo maşallah bitmeyen doğum günü demek
Geçmiş olsun kuzu,iyileş rahatça yaparsın. Yorgunken zorOhh yarasııın bende hafta içi yaparım belkii :) yorgunum bugün biraz ya başım çıtlıyi