Yaptın dimi
Yedim bileYaptın dimi
Hani nerede konu bulamadımKonuyu açmamla onaylandı ben şok
Bildirim gelmedi miHani nerede konu bulamadım
Bildirim mi yiiooo gelmedi vallaBildirim gelmedi mi
Bildirim mi yiiooo gelmedi valla
Ay tam övecektim ki konu mesaja kapalı dedilerBörekler - Avcı Böreği - Nimet Yufka Sponsorluğunda
Herkese Merhaba İçli köfte lezzetinde iç harcıyla harika bir börek tarifi avcı böreği 🤤 Malzemeleri 4 adet taze yufka İç harcı için 2 adet ince doğranmış soğan 300 gr kıyma Yarım su bardağı ceviz içi 1 kahve fincanı köftelik bulgur 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Tuz 3 yemek...www.kadinlarkulubu.com
Nevoş gelince açıyorAy tam övecektim ki konu mesaja kapalı dediler
Heee tamaaamNevoş gelince açıyor
Banada bildirim gelmemişBörekler - Avcı Böreği - Nimet Yufka Sponsorluğunda
Herkese Merhaba İçli köfte lezzetinde iç harcıyla harika bir börek tarifi avcı böreği 🤤 Malzemeleri 4 adet taze yufka İç harcı için 2 adet ince doğranmış soğan 300 gr kıyma Yarım su bardağı ceviz içi 1 kahve fincanı köftelik bulgur 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Tuz 3 yemek...www.kadinlarkulubu.com
BenSelam kızlar müstakil evden döndüm orda int yok teldeki de hemen bitti o yuzden giremedim kimler börek yaptı ben yokkenC A N O dışında
Senin böreğini görüp gittim
Başka da yok kuzuSenin böreğini görüp gittim
Kısmet artıkBaşka da yok kuzusen yap seni bekliyorum
Tek taşı yok diye gitmiş yaaa ban rekoru kıracak kk daKız sen yine gitmişsin. Nasıl başarıyorsun bunu
Bu zamanda kimin tek taşı varmışTek taşı yok diye gitmiş yaaa ban rekoru kıracak kk da