- 21 Kasım 2017
- 27.516
- 120.217
Çattık komplekslinin birine ahsjsjsjsjs
Valla sana denk geldi kuzu, fotoyu kaldırmadim diyor ama kim kaldiracak başkaÇattık komplekslinin birine ahsjsjsjsjs
Öncesinde de dalga geçmiş nasıl sustu falan diye, tam cringe şelalesi. Ulan çocuğu uyutuyordum 7/24 sitede mi takılacağım ahsjahjahaValla sana denk geldi kuzu, fotoyu kaldırmadim diyor ama kim kaldiracak başkasenin yüzüğü görünce gerildi bence
Çocuk işte bosver askoletam,kime kızdıysa gelmiş burda atar yapiyoÖncesinde de dalga geçmiş nasıl sustu falan diye, tam cringe şelalesi. Ulan çocuğu uyutuyordum 7/24 sitede mi takılacağım ahsjahjaha
Bundan sonra öyle her yerde yalan söylememesi gerektiğini öğrenmiştir umarım akksksksk. O değil de bu aşşağlık yerze nezen sohbet yok bugün ha?!Çocuk işte bosver askoletam,kime kızdıysa gelmiş burda atar yapiyo
Tamam hepimiz el atalımO zaman sunuma hepimizin el atması lazım. Geçen bana bir sunum yolladı, tabağa kekin tepsideki kenar kısmını koyup servis etmiş.
ÖğrenmiştirBundan sonra öyle her yerde yalan söylememesi gerektiğini öğrenmiştir umarım akksksksk. O değil de bu aşşağlık yerze nezen sohbet yok bugün ha?!
Oğluşunun bitmek bilmeyen zoğum gününü kutluyordur yine.Yakşamlar
Nerelerdesin
Ben bir keresinde sigara böreğini bile sonuncu yapmıştım bak o geldi aklıma şimdiTamam hepimiz el atalımZaten el açması ve paçanga İlla birinci yapılır
yoğundum azıcık ancak gelebildim sen de ne var ne yokYakşamlar
Nerelerdesin
benim isteğim dışında gerçekleşti çok yoruldumOğluşunun bitmek bilmeyen zoğum gününü kutluyordur yine.
Aslında oda iyi oy alıyorBen bir keresinde sigara böreğini bile sonuncu yapmıştım bak o geldi aklıma şimdi
Düşün, ona rağmen…Aslında oda iyi oy alıyorBir hata olmuştur
İyidir canım sağ olyoğundum azıcık ancak gelebildim sen de ne var ne yok
Bakalım bu ay kim alacakDüşün, ona rağmen…
yaz geldi herkeste bir hareketlilik :) sağol canım mayıs 20 deydi hala kutluyoruzİyidir canım sağ ol
Bende yoğun sayılırım
Demek oğlunun doğum günü
Doğum günü kutlu olsun