- 28 Haziran 2011
- 62.043
- 155.631
- 898
Yaptın dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptın dimi
Yedim bileYaptın dimi![]()
Hani nerede konu bulamadımKonuyu açmamla onaylandı ben şok![]()
![]()
Bildirim gelmedi miHani nerede konu bulamadım
Bildirim mi yiiooo gelmedi vallaBildirim gelmedi mi![]()
Bildirim mi yiiooo gelmedi valla
Ay tam övecektim ki konu mesaja kapalı dedilerBörekler - Avcı Böreği - Nimet Yufka Sponsorluğunda
Herkese Merhaba İçli köfte lezzetinde iç harcıyla harika bir börek tarifi avcı böreği 🤤 Malzemeleri 4 adet taze yufka İç harcı için 2 adet ince doğranmış soğan 300 gr kıyma Yarım su bardağı ceviz içi 1 kahve fincanı köftelik bulgur 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Tuz 3 yemek...www.kadinlarkulubu.com
Nevoş gelince açıyorAy tam övecektim ki konu mesaja kapalı dediler
Heee tamaaamNevoş gelince açıyor![]()
Banada bildirim gelmemişBörekler - Avcı Böreği - Nimet Yufka Sponsorluğunda
Herkese Merhaba İçli köfte lezzetinde iç harcıyla harika bir börek tarifi avcı böreği 🤤 Malzemeleri 4 adet taze yufka İç harcı için 2 adet ince doğranmış soğan 300 gr kıyma Yarım su bardağı ceviz içi 1 kahve fincanı köftelik bulgur 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Tuz 3 yemek...www.kadinlarkulubu.com
BenSelam kızlar müstakil evden döndüm orda int yok teldeki de hemen bitti o yuzden giremedim kimler börek yaptı ben yokkenC A N O dışında
Senin böreğini görüp gittim
Başka da yok kuzuSenin böreğini görüp gittim
Kısmet artıkBaşka da yok kuzusen yap seni bekliyorum
![]()
Tek taşı yok diye gitmiş yaaa ban rekoru kıracak kk daKız sen yine gitmişsin. Nasıl başarıyorsun bunu![]()
Bu zamanda kimin tek taşı varmışTek taşı yok diye gitmiş yaaa ban rekoru kıracak kk da