İnşallahGeçenlerde akşam vakti bir 4.7 mi ne olmuş mesela onu bizden bir tek babam hissetmiş. inşallah sadece hissettiğimizle kalırız.
Duygusal yerlerim ağrıyorNiye sevmiyorsun ki?Yani evet yorucu oluyor ama ne bileyim ben severim. Deli miyim neyim
İnşallah bayramın her dakikasından keyif alacağın günler çok yakındır.Duygusal yerlerim ağrıyor
Amiiiiinnnnnnnnn, Allah razı olsun canım zerrriskom, ağzın bal yesinİnşallah bayramın her dakikasından keyif alacağın günler çok yakındır.
Dame ya kuzum seni duygusal üzgün görmek üzüyor beniDuygusal yerlerim ağrıyor
aynen bazen 4. oy da olsaydı diyorumAmin inşallahNevresteeeee beni yine çok zorladınız böreklerin görüntüleri çok güzeldi eminim göründükleri kadar da lezzetlidirler, bazı kategorilerde bana 3 oy yetmiyor 1 saat bakıp hangisine oy versem şu tarife versem aklım öbür tarifte kalır diye kıvrandığım zamanlar oluyor
evet haklısın canım. hepiniz için çok iyi olurTemmuzun sonu gibi gideceğim. Bir ay kalırım. Eşimin hala kalacak yeri yok. Kvlerin evi uzak geliyor gidip gelmiyor. Biz orada olursak mecbur gelip gider. Onun için kalacağım. Birde 4.5 aydır ailece yalnız hiç bir arada kalmadık. Biraz başbaşa ailece kalalımBuna ihtiyacımız var.
susuz da birşey olmuyorYemek yiyorduk, kalktık su yok
öyle deme sakın canım. çok şükür de bugünümüze. biraz sabır herşey yoluna girecekBayram ev demek, aile demek, sevdiklerinle bir arada olmak demek, vatan, memleket demekBunlar yok. Ondan bayramda yok
İnşallah canım benimevet haklısın canım. hepiniz için çok iyi olur
susuz da birşey olmuyor
İnşallah canımöyle deme sakın canım. çok şükür de bugünümüze. biraz sabır herşey yoluna girecek
Canimmmmmmm benimmm yaaa ,çok tatlısınDame ya kuzum seni duygusal üzgün görmek üzüyor beni
Evet kuzum malesefASSOSyal bayramlara dair kötü anın mı var canım? yoksa mübarek günlerdir
İyi bayramlar moru seven güzel yürekli kadınHayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlarNevreste
@C A N O @yasminsaypearlshine @WunderLost @Blue_Peri ASSOSyal @JOYz @deynepnaz @Margaret Hale @RedGirl başka buradan kimse var mıydı unuttuğum herkesin mübarek olsun
Hamilelik döneminde deprem yaşadığın için fazlasıyla hassassın ondan galibaSağol kuşum. Ufak tefek tüm depremleri hissediyorum ya. Gerçi 1.1’lik depremi hisseden de var. 3.8 gayet normal ajsjsjsj
arıza uzun sürdü demek ki ☹ bayram günü de zor olur. Allah kolaylık versinİnşallah canım benim
Daha suyumuz gelmedi
Sağ ol canım geldi çok şükürarıza uzun sürdü demek ki ☹ bayram günü de zor olur. Allah kolaylık versin