Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Ne zaman? Ne kadar kalacaksın?
Temmuzun sonu gibi gideceğim. Bir ay kalırım. Eşimin hala kalacak yeri yok. Kvlerin evi uzak geliyor gidip gelmiyor. Biz orada olursak mecbur gelip gider. Onun için kalacağım. Birde 4.5 aydır ailece yalnız hiç bir arada kalmadık. Biraz başbaşa ailece kalalımBuna ihtiyacımız var.

Annen gitti mi?
Ben kolay kolay hissetmiyorum.Bazıları 2lik depremleri bile hissediyorlar Allah yardımcıları olsun.
3 üzeri hepsini hissediyorum. 2’ye karşı henüz öyle bir duyarlılığım yok. Annem dün gitti kurban meselesi yüzünden. Nerdeyse bir aydır bizdeydi.

Kayınvalideler olmayacak mı o evde? E iyiymiş. Sizden çok eşine iyi gelir. Hem ailesi yok, hem de bir düzeni. Sıcak ev yemeği bile çoğu zaman şükür sebebi.

Kayınvalideler olmayacak mı o evde? E iyiymiş. Sizden çok eşine iyi gelir. Hem ailesi yok, hem de bir düzeni. Sıcak ev yemeği bile çoğu zaman şükür sebebi.
Kayınvalidemler köydeki evdeler. O dönem kayısı işi var zaten. Gelmezler o eve, Aslında merkezdeki evin hemen yanındaki ev ağır hasarlı duvarları birleşik. O evin yıkılmasını bekliyorlar. Ondan merkezdeki evi henüz tam yaptırmadılar. Umarım o ev yıkılırken hasar almaz.
Eşim şimdiye kadar karakolda yiyordu. Artık kesildi. Başının çaresine bakacak artık.

3 üzeri hepsini hissediyorum. 2’ye karşı henüz öyle bir duyarlılığım yok. Annem dün gitti kurban meselesi yüzünden. Nerdeyse bir aydır bizdeydi.
Ben 5 ve üzerini hissediyorum. Dedi ve 1.5lik depremi hissetti.dkdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…