- 21 Kasım 2017
- 27.515
- 120.177
Göbeği düştü bugün. Banyo yaptırmamak için zor tuttum kendimi. Sezaryen yaram ağrımasa kesin yaptırırdım.Prenses ile yalnızsın
Richter oldun sallana sallana ,kiyamamSağol kuşum. Ufak tefek tüm depremleri hissediyorum ya. Gerçi 1.1’lik depremi hisseden de var. 3.8 gayet normal ajsjsjsj
Ne zaman? Ne kadar kalacaksın?Bende Malatya ya gideceğim. Bakalım aklımızı yitirmeden nasıl kalacağız
Annen gitti mi?Bugün 17.15 ve evde yalnızım.
MaşallahGöbeği düştü bugün. Banyo yaptırmamak için zor tuttum kendimi. Sezaryen yaram ağrımasa kesin yaptırırdım.
Temmuzun sonu gibi gideceğim. Bir ay kalırım. Eşimin hala kalacak yeri yok. Kvlerin evi uzak geliyor gidip gelmiyor. Biz orada olursak mecbur gelip gider. Onun için kalacağım. Birde 4.5 aydır ailece yalnız hiç bir arada kalmadık. Biraz başbaşa ailece kalalımNe zaman? Ne kadar kalacaksın?
Bizim sabah sular kesikti şu an azıcık var ama bir ara bir saat kadar da elektriği kestiler. İnsanlarla dalga geçiyorlar.Bizimde su kesildi. Kesilecek zamanı buldu
3 üzeri hepsini hissediyorum. 2’ye karşı henüz öyle bir duyarlılığım yok.Annen gitti mi?
Ben kolay kolay hissetmiyorum.Bazıları 2lik depremleri bile hissediyorlar Allah yardımcıları olsun.
Yemek yiyorduk, kalktık su yokBizim sabah sular kesikti şu an azıcık var ama bir ara bir saat kadar da elektriği kestiler. İnsanlarla dalga geçiyorlar.
Kayınvalideler olmayacak mı o evde? E iyiymiş. Sizden çok eşine iyi gelir. Hem ailesi yok, hem de bir düzeni. Sıcak ev yemeği bile çoğu zaman şükür sebebi.Temmuzun sonu gibi gideceğim. Bir ay kalırım. Eşimin hala kalacak yeri yok. Kvlerin evi uzak geliyor gidip gelmiyor. Biz orada olursak mecbur gelip gider. Onun için kalacağım. Birde 4.5 aydır ailece yalnız hiç bir arada kalmadık. Biraz başbaşa ailece kalalımBuna ihtiyacımız var.
Kayınvalidemler köydeki evdeler. O dönem kayısı işi var zaten. Gelmezler o eve,Kayınvalideler olmayacak mı o evde? E iyiymiş. Sizden çok eşine iyi gelir. Hem ailesi yok, hem de bir düzeni. Sıcak ev yemeği bile çoğu zaman şükür sebebi.
Ben 5 ve üzerini hissediyorum. Dedi ve 1.5lik depremi hissetti.dkdjdj3 üzeri hepsini hissediyorum. 2’ye karşı henüz öyle bir duyarlılığım yok.Annem dün gitti kurban meselesi yüzünden. Nerdeyse bir aydır bizdeydi.
3.5 üstünü bende hissediyordumBen 5 ve üzerini hissediyorum. Dedi ve 1.5lik depremi hissetti.dkdjdj
Bu kız gamsız bence.3.5 üstünü bende hissediyordum
Bizde babam huylu ya3.5 üstünü bende hissediyordum
Bazen derinlik yakın olunca azda olsa hissettiriyorBizde babam huylu yaBabam bazen 3ün altındakileri de hissediyor.
Geçenlerde akşam vakti bir 4.7 mi ne olmuş mesela onu bizden bir tek babam hissetmiş. inşallah sadece hissettiğimizle kalırız.Bazen derinlik yakın olunca azda olsa hissettiriyor
Ne kadar şanslısın kuzumBen de pek sevmem. Bu sene ucuz atlattım.