Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün saat 4 te içtim gece etkisini gösterdi
Başım agriyordu içeyim diye elime aldım. Sonra aklıma Jenna geldi bir fotografini çekeyim derken o kara basimin ağrısı da geçti. Düşün elime aldım diye ağrımı kesti.Ben dün saat 4 te içtim gece etkisini gösterdi
Çok hızlı etki ediyor korkuyorum
Yarasın kuzum
Vayyyy be etkiye bak Benim niye 7-8 saat sonra ağrım hafiflediBaşım agriyordu içeyim diye elime aldım. Sonra aklıma Jenna geldi bir fotografini çekeyim derken o kara basimin ağrısı da geçti. Düşün elime aldım diye ağrımı kesti.
Jenna Parol'dan etkili diyebiliriz o zamanBaşım agriyordu içeyim diye elime aldım. Sonra aklıma Jenna geldi bir fotografini çekeyim derken o kara basimin ağrısı da geçti. Düşün elime aldım diye ağrımı kesti.
Asko bundan sonra beni düşün,ağrı falan kalmazVayyyy be etkiye bak Benim niye 7-8 saat sonra ağrım hafifledi
Parol bana aşık ben de parola ondan bana kıyamıyo hemen geçiriyor ağrımıVayyyy be etkiye bak Benim niye 7-8 saat sonra ağrım hafifledi
Ahhh keşke aşkom Yine regl oldumGeldi başımın belasıAsko bundan sonra beni düşün,ağrı falan kalmaz
Ben önce dolerex içiyordum. O çok iyi geliyordu. Ama çok içtiğim için doktor içme dedi. Mecburen parola geçiş yaptım. Çünkü hepatit B geçirmiştim. Ondan karaciğerimde sıkıntı var. Ağır ilaçlar hatta ilaç içmem sıkıntılıParol bana aşık ben de parola ondan bana kıyamıyo hemen geçiriyor ağrımı
İnşallah cok ağrılı olmaz aşkomAhhh keşke aşkom Yine regl oldumGeldi başımın belası
Dolorex annemin vazgeçilmeziydi ama o da artık parolcu.Ben önce dolerex içiyordum. O çok iyi geliyordu. Ama çok içtiğim için doktor içme dedi. Mecburen parola geçiş yaptım. Çünkü hepatit B geçirmiştim. Ondan karaciğerimde sıkıntı var. Ağır ilaçlar hatta ilaç içmem sıkıntılı
Bu ay ilaç almıştım. Şiddetli değil ama ağrı oluyor. İnşallah aşkomİnşallah cok ağrılı olmaz aşkom
Ahhh geçen yıl benimde öyleydi. Avuç avuç içiyordum.Dolorex annemin vazgeçilmeziydi ama o da artık parolcu.
Geçmiş olsun.
miyom varken regl olmakAhhh keşke aşkom Yine regl oldumGeldi başımın belası