Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
İşkence
Benim aslında endometriozis kötü ediyor.
Bu ay Qularista diye bir ilaç var onu içtim. En azından şiddeti azalttım
Ama ağrıyı kesmedi.
zor kuzum ya ne diyeyim. Allahın izniyle kısa sürede şu ameliyat işini hallet de rahatla o kanamalar çok yoruyor. sanki çeşme var oluk oluk.... bir de ağrı olursa aman aman... Rabbim ferahlık versin.

zor kuzum ya ne diyeyim. Allahın izniyle kısa sürede şu ameliyat işini hallet de rahatla o kanamalar çok yoruyor. sanki çeşme var oluk oluk.... bir de ağrı olursa aman aman... Rabbim ferahlık versin.

endometriozis de ayrı... sıkıntıların da kısa zamanda geçer inşallah
Allah razı olsun canım benim inşallah

dün gece kuzenle konuştuk telefonda. çocukluğumuzdaki bayramları andık. ne güzeldi doya doya yaşadık dedik. şimdiki çocuklar bayramın anlamını tam olarak bilmiyor.

dün gece kuzenle konuştuk telefonda. çocukluğumuzdaki bayramları andık. ne güzeldi doya doya yaşadık dedik. şimdiki çocuklar bayramın anlamını tam olarak bilmiyor.
Bizim sitede çocuklar bayramı yaşıyordu. 80 daireydik herkes birbirini tanıyordu. Ondan çocuklar bayram kaç gün ise hergün çıkıp şeker topluyordu.Birlikte bahçede takılıyorlardı.Ondan oğlum iki bayramdır çok sıkılıyor. Üç yılda olsa bayramı çok iyi geçirdi.

Bu benim gözümden nasıl kaçmış? Gerçi pek giremedim dün siteye. Uykuları azalmaya başladı. İlk günlerdeki rahatlığım yok şu ara. Eve sinmiş bir pudra kokusu hakim. Tadını çıkarıyorum çünkü bu fırsat ele bir daha geçmez. Dükkanı kapattım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…