- 1 Aralık 2021
- 11.950
- 39.951
- 34
Mesela bana bakıp daha iyi hissedebilirsinDiğer katogoride daha da iyi olacak
Senin sunum çok iyi, çok yaratıcıMesela bana bakıp daha iyi hissedebilirsin
Evet nevom benim sunumlar hep tarifin önüne geçiyor. Kaplumbağa kurabiyesinde de öyle oldu. Bakalım inşallah sunumla yaptığım yemeği dengeleyebilirim bir günSenin sunum çok iyi, çok yaratıcı
Yani yaratıcılık ve tasarım ile ilgili bir kategori olsa kesin birinci olur
Ama kk genelde sevdiği, bildiği ve lezzetli gördüğü tariflere oy veriyor. Börek ön planda olursa oy daha çok alıyoruz
Senin yaptığın gibi yaratıcı tabaklar yarışması yapalım
Devam etmeni arada katılmanın çok isterim canımEvet nevom benim sunumlar hep tarifin önüne geçiyor. Kaplumbağa kurabiyesinde de öyle oldu. Bakalım inşallah sunumla yaptığım yemeği dengeleyebilirim bir gün
Çok güzel olur evet. Artık jurasik park mı yaparim ne yaparım bilmiyorumDevam etmeni arada katılmanın çok isterim canımFarklı bir renk katıyorsun
10 kişi bile olsa katılım olursa bu tarz yaratıcı tabaklar yarışması yapalım
Tamam mutlaka yapalımÇok güzel olur evet. Artık jurasik park mı yaparim ne yaparım bilmiyorumheves olmasi lazım. Bu sefer bir heves geldi mesela uğraştım o peynirin dudaklarına falan. Konumuz börekti halbuki
Çok teşekkür ederizSeçmekte çok zorlandım hepsi birbirinden güzel, lezzetli görünüyor. Oylarımı; Adana böreği, Ispanaklı gül böreği ve Sigara/ Parmak böreğine verdim. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Bol şanslar..
Benim avcı böreğinin avcısını nasıl yapacağız düşüncesi geldi bianSenin sunum çok iyi, çok yaratıcı
Yani yaratıcılık ve tasarım ile ilgili bir kategori olsa kesin birinci olur
Ama kk genelde sevdiği, bildiği ve lezzetli gördüğü tariflere oy veriyor. Börek ön planda olursa oy daha çok alıyoruz
Senin yaptığın gibi yaratıcı tabaklar yarışması yapalım
Hani şansın yoğudu
Aslında hiç istemiyordum ama benim inzivaya çekilme vaktim geldi galibaCen şimdi fasulye mi olcan
İyi olduAslında hiç istemiyordum ama benim inzivaya çekilme vaktim geldi galiba
Kız böreğim gerilerde boynu bükük kalmıştır şimdi diye kendime oy verdim bir de.Hani şansın yoğudu
Geç bile kaldın o sunumlarlaKız böreğim gerilerde boynu bükük kalmıştır şimdi diye kendime oy verdim bir de.
Ben de şaşırdım ama daha erken
Ben zaten fasulyeden takılırdım bu saatten sonraGeç bile kaldın o sunumlarlaDaha nice fasülyeliklere. Seni de kaybettik