Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Mesela bana bakıp daha iyi hissedebilirsin
Senin sunum çok iyi, çok yaratıcı
Yani yaratıcılık ve tasarım ile ilgili bir kategori olsa kesin birinci olur
Ama kk genelde sevdiği, bildiği ve lezzetli gördüğü tariflere oy veriyor. Börek ön planda olursa oy daha çok alıyoruz
Senin yaptığın gibi yaratıcı tabaklar yarışması yapalım

Evet nevom benim sunumlar hep tarifin önüne geçiyor. Kaplumbağa kurabiyesinde de öyle oldu. Bakalım inşallah sunumla yaptığım yemeği dengeleyebilirim bir gün

Evet nevom benim sunumlar hep tarifin önüne geçiyor. Kaplumbağa kurabiyesinde de öyle oldu. Bakalım inşallah sunumla yaptığım yemeği dengeleyebilirim bir gün
Devam etmeni arada katılmanın çok isterim canımFarklı bir renk katıyorsun
10 kişi bile olsa katılım olursa bu tarz yaratıcı tabaklar yarışması yapalım

Devam etmeni arada katılmanın çok isterim canımFarklı bir renk katıyorsun
10 kişi bile olsa katılım olursa bu tarz yaratıcı tabaklar yarışması yapalım
Çok güzel olur evet. Artık jurasik park mı yaparim ne yaparım bilmiyorum heves olmasi lazım. Bu sefer bir heves geldi mesela uğraştım o peynirin dudaklarına falan. Konumuz börekti halbuki

Seçmekte çok zorlandım hepsi birbirinden güzel, lezzetli görünüyor. Oylarımı; Adana böreği, Ispanaklı gül böreği ve Sigara/ Parmak böreğine verdim. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Bol şanslar..

Benim avcı böreğinin avcısını nasıl yapacağız düşüncesi geldi bian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…