Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Arvelese duyulmamış hakaretler ediyorum beddualar ediyorum
Bir buçuk haftadır sürekli baş ağrılarım oluyor ve evdeki tek ağrı kesici de arveles olduğu için arveles içiyorum ama asssla baş ağrımı geçirmiyor. Böyle bir şey olamaz ya. Parola edilen lafları ben aynen arvelese iade ediyorum. Başım o kadar çok ağrıyor ki artık yanmaya başladı şimdi kalkıp yeğenimin bizde kalan parol ağrı kesici şurubunu içeceğim eminim ki yarım saate ağrı falan kalmayacak.

Çok geçmiş olsun çok mecbur kalmadıkça hiç ağrı kesici almam ama Arveles,Majezik,Apranax bende hep is görür, Parol asla geçirmiyor herkeste etkisi farklı demek ki.

Çok geçmiş olsun çok mecbur kalmadıkça hiç ağrı kesici almam ama Arveles,Majezik,Apranax bende hep is görür, Parol asla geçirmiyor herkeste etkisi farklı demek ki.
Ben de direnirim eğer ağrı 1-2 saate geçmezse ve şiddetlenirse parol içerim ve ağrı yarım saate geçerdi. Keşke arveles bende de işe yarasaydı.☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…