Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Ben majezik içiyorumBen parol haricinde ilk defa farklı bir ağrı kesici hap içtim etki etmesi gerekirdi bence ya. Kafamın sağ tarafı iptal resmen.
Bak onu liseye giderken bir kere ben de içmiştim o ağrıyı kesiyor ama arveles çöp resmen.Ben majezik içiyorum
Bak onu liseye giderken bir kere ben de içmiştim o ağrıyı kesiyor ama arveles çöp resmen.
Bi daha parola laf edeni fururum.
O apranax macecik filan seviyo
Parol mu ? Hani şu kendini ağrı kesici zanneden minnak şey mi ?
Bak onu liseye giderken bir kere ben de içmiştim o ağrıyı kesiyor ama arveles çöp resmen.
Bi daha parola laf edeni fururum.
Arvelese duyulmamış hakaretler ediyorum beddualar ediyorum
Çok geçmiş olsunArvelese duyulmamış hakaretler ediyorum beddualar ediyorum
Bir buçuk haftadır sürekli baş ağrılarım oluyor ve evdeki tek ağrı kesici de arveles olduğu için arveles içiyorum ama asssla baş ağrımı geçirmiyor. Böyle bir şey olamaz ya. Parola edilen lafları ben aynen arvelese iade ediyorum. Başım o kadar çok ağrıyor ki artık yanmaya başladışimdi kalkıp yeğenimin bizde kalan parol ağrı kesici şurubunu içeceğim eminim ki yarım saate ağrı falan kalmayacak.
Geçmiş olsun canımBen parol haricinde ilk defa farklı bir ağrı kesici hap içtim etki etmesi gerekirdi bence ya. Kafamın sağ tarafı iptal resmen.
Ben de direnirim eğer ağrı 1-2 saate geçmezse ve şiddetlenirse parol içerim ve ağrı yarım saate geçerdi. Keşke arveles bende de işe yarasaydı.☹Çok geçmiş olsunçok mecbur kalmadıkça hiç ağrı kesici almam ama Arveles,Majezik,Apranax bende hep is görür, Parol asla geçirmiyor herkeste etkisi farklı demek ki.
KeşkeBen de direnirim eğer ağrı 1-2 saate geçmezse ve şiddetlenirse parol içerim ve ağrı yarım saate geçerdi. Keşke arveles bende de işe yarasaydı.☹
İnşallah geçer,uyuyamıyorum.Geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versinİnşallah geçer,uyuyamıyorum.
Allah razı olsun ablacım.
Ablama diyorum bana bir oku üfle kesin nazar var.snsjdjRabbim şifa versin
Ben az önce okudum seniAblama diyorum bana bir oku üfle kesin nazar var.snsjdj
Amin inşaallah.
AşkomParol mu ? Hani şu kendini ağrı kesici zanneden minnak şey mi ?
Allah razı olsunBen az önce okudum seni
Aynı şeyi düşündüm