Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah sen öndeydinBakalım gece ne olurNevreste geceden beri gelmedim, önüme geçmişsin
Bayram sonu yani pazartesi olabilir.Yeni kategori ne zaman bu da gol değil çünkü
Herkes bayram telaşında, tatildeYine az oy kullanılmış
Sen hazır mısın bayramaHayırlı akşamlar
Eşim birinci gün kurban kesip gelir. Şuan izinde. 1 temmuzda yola çıkıyoruz. 1 haftalığına doğu Karadeniz e gidiyoruz bakalım Nasıl geçecek heyecanlıyımSen hazır mısın bayrama
Hayırlı yollar olsun inşallah canımEşim birinci gün kurban kesip gelir. Şuan izinde. 1 temmuzda yola çıkıyoruz. 1 haftalığına doğu Karadeniz e gidiyoruz bakalım Nasıl geçecek heyecanlıyım
İnşallah canım benim sağolasınHayırlı yollar olsun inşallah canım
Çok güzel geçer inşallah
Bu sefer domatesten gül de yapmam gayrıBayram sonu yani pazartesi olabilir.
Ya canım yarışma şans işiBu sefer domatesten gül de yapmam gayrı
Sen yaparsın da az oy alması mümkün mü nevoş resmen imzanı atıyorsun ne yapsanYa canım yarışma şans işi
Gül böreği az oy alıyor diye yaptım. Bir seferinde 9.bir seferinde 15.olmuş
Bende öyle bekliyordum. Ama iyi oy aldı. Kk nın beğenisi dönem dönem değişiyor.
Bence sunumlarını ve tarzın değişti. Lütfen bu şekil ilerle
Arveles ağır bir ilaç aslında ama herkeste farklı etki yapıyor demekBu arveles denen şey ağrı kesici değil mi ya ben mi yanlış biliyorum? Bugün başım ağrıyor diye saat 14 gibi arveles içtim hala başım ağrıyor.
Oysa parol öyle miydi içtikten yarım saat sonra tak diye kesilirdi ağrım.
Teşekkür ederim canım benimSen yaparsın da az oy alması mümkün mü nevoş resmen imzanı atıyorsun ne yapsan
Geçmiş olsun canımBu arveles denen şey ağrı kesici değil mi ya ben mi yanlış biliyorum? Bugün başım ağrıyor diye saat 14 gibi arveles içtim hala başım ağrıyor.
Oysa parol öyle miydi içtikten yarım saat sonra tak diye kesilirdi ağrım.
Ben parol haricinde ilk defa farklı bir ağrı kesici hap içtim etki etmesi gerekirdi bence ya. Kafamın sağ tarafı iptal resmen.Arveles ağır bir ilaç aslında ama herkeste farklı etki yapıyor demek
Çıkar muhakkak zaten bu işin yüzde 50 si sunumTeşekkür ederim canım benim
Aslında en sevdiğim şey beğenilmeyen tarifi yukarı çıkarmakSeneye taliplisi çıkar inşallah