Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BöreklerDenenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri
Eşim birinci gün kurban kesip gelir. Şuan izinde. 1 temmuzda yola çıkıyoruz. 1 haftalığına doğu Karadeniz e gidiyoruz bakalım Nasıl geçecek heyecanlıyım
Eşim birinci gün kurban kesip gelir. Şuan izinde. 1 temmuzda yola çıkıyoruz. 1 haftalığına doğu Karadeniz e gidiyoruz bakalım Nasıl geçecek heyecanlıyım
Ya canım yarışma şans işi
Gül böreği az oy alıyor diye yaptım. Bir seferinde 9.bir seferinde 15.olmuş
Bende öyle bekliyordum. Ama iyi oy aldı. Kk nın beğenisi dönem dönem değişiyor.
Bence sunumlarını ve tarzın değişti. Lütfen bu şekil ilerle
Bu arveles denen şey ağrı kesici değil mi ya ben mi yanlış biliyorum? Bugün başım ağrıyor diye saat 14 gibi arveles içtim hala başım ağrıyor.
Oysa parol öyle miydi içtikten yarım saat sonra tak diye kesilirdi ağrım.
Ya canım yarışma şans işi
Gül böreği az oy alıyor diye yaptım. Bir seferinde 9.bir seferinde 15.olmuş
Bende öyle bekliyordum. Ama iyi oy aldı. Kk nın beğenisi dönem dönem değişiyor.
Bence sunumlarını ve tarzın değişti. Lütfen bu şekil ilerle
Bu arveles denen şey ağrı kesici değil mi ya ben mi yanlış biliyorum? Bugün başım ağrıyor diye saat 14 gibi arveles içtim hala başım ağrıyor.