Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞarşankoBu yıl bize bayram yok. Ondan bayramı beklemiyorum. Hangi gün bayramdı
Bu Çarşamba bayram. Biz de ziyaretlerimiz yapacağız işte. Bir yere gidemiyoruz. Günlük kişi başı fiyatina 3.500 dediler bir durdukBu yıl bize bayram yok. Ondan bayramı beklemiyorum. Hangi gün bayramdı
ben girmedim henüz sabahtan beri temizlik yapıyorum daha 4 oda var balkonları saymıyorum bile yıkarım onları artık yarınGünaydın keşke bugün bayram olsaydı ya o kafaya girdik şimdi de bayram gelmiyor
Bayram evinde ailen ile geçer zaten boşver tatilde neymiş(kedi ciğer meselesi)Bu Çarşamba bayram. Biz de ziyaretlerimiz yapacağız işte. Bir yere gidemiyoruz. Günlük kişi başı fiyatina 3.500 dediler bir durduk
Kolay gelsinKoridorlar merdiven çatı katı yap yap bitmiyor
Sağol canımKolay gelsin
Aynen zaten kim icat etmiş bunu ne kadar da saçmaBayram evinde ailen ile geçer zaten boşver tatilde neymiş(kedi ciğer meselesi)
Ama oyun arttı farkında mısınOylama sabit kalmış börekde de olmadı gelecek katogoriye kısmet artık
KınayalımAynen zaten kim icat etmiş bunu ne kadar da saçma
Evet çok mutluyum onun içinAma oyun arttı farkında mısın
Kolay gelsin canım benimKoridorlar merdiven çatı katı yap yap bitmiyor
Demek sunum önemliymişEvet çok mutluyum onun için
Diğer katogoride daha da iyi olacakDemek sunum önemliymiş
İnşallah canımDiğer katogoride daha da iyi olacak
Aynen hele o kaydırakk. Şişme simide binip kaykayla havuza atlamayi hiç istemedimKınayalım
Ne öyle kaydırağı çıkıp havuza atlamak, sahilde yürümek, önüne hazır yemek gelmesi falan çok saçma şeyler
Bende hiç istememAynen hele o kaydırakk. Şişme simide binip kaykayla havuza atlamayi hiç istemedim