Aynen canım benzer vermek istemedimBoşnak böreği paylaşılınca ben de kol böreğine çok benzettim canım, iyi yapmışsınama su böreği, sosyete mantısı ve tava böreğinin yapılmaması ilginç oldu eşinle de Allah kavuştursun canım, inşallah temelli bir arada olacağınız günler çok yakındır
En azından güzel bir mesleği var, mesleğini yapmak için gidiyor, uzakta da olsa mutlu ve sağlıklı olmasını bilmek iyi gelir sizlereAynı hisleri ben de yaşıyorumOğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.
Allah sağlıklı güzel ömür versin bebeğineHer geçen gün biraz daha iyiyiz Nevoşum.
Hayatımda hiç yapmamış olmam peki su böreğiniSu böreği boştaymış ama sen bilirsin
Maşallah deynep görevine başlayacak oğlun var ne güzel ya Allah yolunu açık etsin güzel insanlarla karşılaştırsın inşallahAynı hisleri ben de yaşıyorumOğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.
herseyin bir ilki vardır buraya kısmet olurdu işteHayatımda hiç yapmamış olmam peki su böreğini
Tepsi böreği yapmadıın mı hiçHayatımda hiç yapmamış olmam peki su böreğini
Aynen bende kol böreğine benzettim. Hatta kol böreğini alan bu sunuma bozulmuştur diye düşündüm. Nevoşun adaletini hesap etmedik, benzer tarif olunca diğer kategorilerde de vermiyor benzeri uygun olmaz diye.Boşnak böreği paylaşılınca ben de kol böreğine çok benzettim canım, iyi yapmışsınama su böreği, sosyete mantısı ve tava böreğinin yapılmaması ilginç oldu eşinle de Allah kavuştursun canım, inşallah temelli bir arada olacağınız günler çok yakındır
Su böreği dediysek şakacıktan su böreği.Hayatımda hiç yapmamış olmam peki su böreğini
Bir yanım buruk bir yanım gururlu. Senelerce atanamayanları da düşününce bencillik etmiş gibi düşünsem de anne yüreği. İnşallah gözümün arkada kalmayacağı şekilde mutlu bir hayatı, hayat arkadaşı olurEn azından güzel bir mesleği var, mesleğini yapmak için gidiyor, uzakta da olsa mutlu ve sağlıklı olmasını bilmek iyi gelir sizlerehayırlı bir kısmet de bulursa gözün arkada kalmaz kayınvalidem seninle tanışana kadar aklım hep oğlumda olurdu, seninle tanışınca rahatladım der
Aynen oda çok güzel oluyorSu böreği demişken makarnalı böreğin tadı da aynı su böreği gibi oluyor
En güzel tarifler kaldı ne hikmetseSosyete mantısı olsa süper olurduinşallah yapar birileri
Aynen ya sosyete mantısı kaçmazdı ama hayırlısı olsunEn güzel tarifler kaldı ne hikmetsebaşta olsaydı illaki yapan olurdu
Yapılmayacak galibaSosyete mantısı olsa süper olurduinşallah yapar birileri
Boşnak böreğinin benim bildiğim başka bir yapılış ve sunum şekli yok. Ama kol böreği verilseydi şu şekilde ve başka bir kaç şekilde de yapılabilirdi mesela. Velhasıl bozulmak benim hakkım olurdu.Aynen bende kol böreğine benzettim. Hatta kol böreğini alan bu sunuma bozulmuştur diye düşündüm. Nevoşun adaletini hesap etmedik, benzer tarif olunca diğer kategorilerde de vermiyor benzeri uygun olmaz diye.
Su böreği dediysek şakacıktan su böreği.Açmayacaksın ya hazır yufka karın arasına sos döküp üstüste dizeceksin. Yapmışsındır da su böreği diye demezsin belki.
Buda yapıldı canım hatta mesajıma belirttim.Boşnak böreğinin benim bildiğim başka bir yapılış ve sunum şekli yok. Ama kol böreği verilseydi şu şekilde ve başka bir kaç şekilde de yapılabilirdi mesela. Velhasıl bozulmak benim hakkım olurdu.Eki Görüntüle 3265507
Yazik oldu güzelim tarife aşkoYapılmayacak galiba
Yapacak arkadaşın profile baktım. Şehir dışına çıkmış pazar gecesi eve dönecekmiş
Pazar oylama başlıyor
Aynen aşkomYazik oldu güzelim tarife aşko