Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su böreği ve tava böreği boştaymış kişi kalmıştı galiba yapacak kişi. Sosyete böreği de yapılacak denmişti, demek ki kol böreği de boştaGünaydın nasılsınız tatlı kadınlar nerde bu kol böreği, su böreği, tava böreği Nevreste , assolistler sona mı kaldı
Skandal kol böreği yapılmazsa çok üzülürüm, onu istemiştim , alındı demişti Nevoş sosyete mantısı da popüler o da yapılmadı sahiSu böreği ve tava böreği boştaymış kişi kalmıştı galiba yapacak kişi. Sosyete böreği de yapılacak denmişti, demek ki kol böreği de boşta
Günaydın canımGünaydın nasılsınız tatlı kadınlar nerde bu kol böreği, su böreği, tava böreği Nevreste , assolistler sona mı kaldı
Sosyete yapılacaktı ama yapan arkadaşa dün baktım birkaç gündür foruma gelmemişSu böreği ve tava böreği boştaymış kişi kalmıştı galiba yapacak kişi. Sosyete böreği de yapılacak denmişti, demek ki kol böreği de boşta
Maşallah maşallahHer geçen gün biraz daha iyiyiz Nevoşum.
Gelmesin gelmesin kov o düşünceleri aşkomGünaydın
Bugün kocam gidiyorGelsin depresif günler
Sağ ol aşkom inşallahGelmesin gelmesin kov o düşünceleri aşkom
Ağlamak istediğinde ağla aşkom bastırma duygularını ,onları yaşamak iyi geliyor o an ,içinden atıyor sanki insan .Sağ ol aşkom inşallah
O bana destek oluyor. Bazen zor ayakta duruyorum. İki gündür zor tutuyorum kendimi sürekli ağlamak istiyorum
Bütün gözler üstümde öyle her istediğimde ağlayamıyorumAğlamak istediğinde ağla aşkom bastırma duygularını ,onları yaşamak iyi geliyor o an ,içinden atıyor sanki insan .
Bardağın dolu tarafından bakalım aşkom çok şükür sağlıklı ,fırsat bulunduğunda gelebiliyor he
Olsun Nevoş benim böreğimde tavada yapıldı. Tavayı sevenler de bana versin oyunu zararı yokGünaydın canım
Kol böreğini vermedim. Çünkü Boşnak ve Sarıyer Böreği benziyor. Çokta benzer olmasını istemedim. Su böreği boşta kaldı. Tavayı isteyen olmadı
Günaydın
Aynı hisleri ben de yaşıyorum Oğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.Sağ ol aşkom inşallah
O bana destek oluyor. Bazen zor ayakta duruyorum. İki gündür zor tutuyorum kendimi sürekli ağlamak istiyorum
Çifte oy değil miOlsun Nevoş benim böreğimde tavada yapıldı. Tavayı sevenler de bana versin oyunu zararı yok
O artık uçtu gitti canım Darısı evlenmesine inşallahAynı hisleri ben de yaşıyorum Oğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.
Allah sağlıcakla kavuştursunGünaydın
Deme öyleO artık uçtu gitti canım Darısı evlenmesine inşallah
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Seneye benim kızlarda giderler.
Amin inşallah canımAllah sağlıcakla kavuştursun
Teker teker gidecekler canımDeme öyle
Amin canım
Yaprak dökümü yaşıyoruz çocuklar büyüyünce. Küçükken zorluyor çocuklar evet ama bir gün yuvadan uçacağı gözüyle görmüyoruz çoğu zaman.
Boşnak böreği paylaşılınca ben de kol böreğine çok benzettim canım, iyi yapmışsın ama su böreği, sosyete mantısı ve tava böreğinin yapılmaması ilginç oldu eşinle de Allah kavuştursun canım, inşallah temelli bir arada olacağınız günler çok yakındırGünaydın canım
Kol böreğini vermedim. Çünkü Boşnak ve Sarıyer Böreği benziyor. Çokta benzer olmasını istemedim. Su böreği boşta kaldı. Tavayı isteyen olmadı