Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Su böreği ve tava böreği boştaymış kişi kalmıştı galiba yapacak kişi. Sosyete böreği de yapılacak denmişti, demek ki kol böreği de boşta :skandal:
Skandal :skandal:kol böreği yapılmazsa çok üzülürüm, onu istemiştim , alındı demişti Nevoş 🥺 sosyete mantısı da popüler o da yapılmadı sahi 🙈

Günaydın 😍 nasılsınız tatlı kadınlar ☺️ nerde bu kol böreği, su böreği, tava böreği Nevreste Nevreste , assolistler sona mı kaldı :sinirli:
Günaydın canım 🥰
Kol böreğini vermedim. Çünkü Boşnak ve Sarıyer Böreği benziyor. Çokta benzer olmasını istemedim. Su böreği boşta kaldı. Tavayı isteyen olmadı🤷

Sağ ol aşkom inşallah 🥰
O bana destek oluyor. Bazen zor ayakta duruyorum. İki gündür zor tutuyorum kendimi sürekli ağlamak istiyorum 🥺
Ağlamak istediğinde ağla aşkom bastırma duygularını ,onları yaşamak iyi geliyor o an ,içinden atıyor sanki insan .
Bardağın dolu tarafından bakalım aşkom çok şükür sağlıklı ,fırsat bulunduğunda gelebiliyor he 🤲

Ağlamak istediğinde ağla aşkom bastırma duygularını ,onları yaşamak iyi geliyor o an ,içinden atıyor sanki insan .
Bardağın dolu tarafından bakalım aşkom çok şükür sağlıklı ,fırsat bulunduğunda gelebiliyor he 🤲
Bütün gözler üstümde öyle her istediğimde ağlayamıyorum 🥺
Çok şükür aşkom 🤲

Günaydın 🥰
Bugün kocam gidiyor🥺Gelsin depresif günler🥺

Sağ ol aşkom inşallah 🥰
O bana destek oluyor. Bazen zor ayakta duruyorum. İki gündür zor tutuyorum kendimi sürekli ağlamak istiyorum 🥺
Aynı hisleri ben de yaşıyorum 😪Oğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.

Aynı hisleri ben de yaşıyorum 😪Oğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.
O artık uçtu gitti canım 🥰 Darısı evlenmesine inşallah 🥰
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın🤗
Seneye benim kızlarda giderler. 🤷

O artık uçtu gitti canım 🥰 Darısı evlenmesine inşallah 🥰
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın🤗
Seneye benim kızlarda giderler. 🤷
Deme öyle 😪
Amin canım 🤲
Yaprak dökümü yaşıyoruz çocuklar büyüyünce. Küçükken zorluyor çocuklar evet ama bir gün yuvadan uçacağı gözüyle görmüyoruz çoğu zaman.

Deme öyle 😪
Amin canım 🤲
Yaprak dökümü yaşıyoruz çocuklar büyüyünce. Küçükken zorluyor çocuklar evet ama bir gün yuvadan uçacağı gözüyle görmüyoruz çoğu zaman.
Teker teker gidecekler canım 🥰
İyi olsunlar gitsinler 🤗🤲❤️
Rabbim iyilerle donatsın çevrelerini🤲
Kötüler uzak olsun🥰

Günaydın canım 🥰
Kol böreğini vermedim. Çünkü Boşnak ve Sarıyer Böreği benziyor. Çokta benzer olmasını istemedim. Su böreği boşta kaldı. Tavayı isteyen olmadı🤷
Boşnak böreği paylaşılınca ben de kol böreğine çok benzettim canım, iyi yapmışsın 😌 ama su böreği, sosyete mantısı ve tava böreğinin yapılmaması ilginç oldu 🙈 eşinle de Allah kavuştursun canım, inşallah temelli bir arada olacağınız günler çok yakındır 🙏🏻

X