Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Su böreği ve tava böreği boştaymış kişi kalmıştı galiba yapacak kişi. Sosyete böreği de yapılacak denmişti, demek ki kol böreği de boşta
Skandal kol böreği yapılmazsa çok üzülürüm, onu istemiştim , alındı demişti Nevoş sosyete mantısı da popüler o da yapılmadı sahi

Günaydın nasılsınız tatlı kadınlar nerde bu kol böreği, su böreği, tava böreği Nevreste , assolistler sona mı kaldı
Günaydın canım
Kol böreğini vermedim. Çünkü Boşnak ve Sarıyer Böreği benziyor. Çokta benzer olmasını istemedim. Su böreği boşta kaldı. Tavayı isteyen olmadı

Sağ ol aşkom inşallah
O bana destek oluyor. Bazen zor ayakta duruyorum. İki gündür zor tutuyorum kendimi sürekli ağlamak istiyorum
Ağlamak istediğinde ağla aşkom bastırma duygularını ,onları yaşamak iyi geliyor o an ,içinden atıyor sanki insan .
Bardağın dolu tarafından bakalım aşkom çok şükür sağlıklı ,fırsat bulunduğunda gelebiliyor he

Bütün gözler üstümde öyle her istediğimde ağlayamıyorum
Çok şükür aşkom

Günaydın
Bugün kocam gidiyorGelsin depresif günler

Sağ ol aşkom inşallah
O bana destek oluyor. Bazen zor ayakta duruyorum. İki gündür zor tutuyorum kendimi sürekli ağlamak istiyorum
Aynı hisleri ben de yaşıyorum Oğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.

Aynı hisleri ben de yaşıyorum Oğlum da Eylülde bizden ayrılıp doğuya gidecek öğretmenlik için. Aynen ağlayasım geliyor. Kaç sene ayrı olacak bizden.
O artık uçtu gitti canım Darısı evlenmesine inşallah
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Seneye benim kızlarda giderler.

O artık uçtu gitti canım Darısı evlenmesine inşallah
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Seneye benim kızlarda giderler.
Deme öyle
Amin canım
Yaprak dökümü yaşıyoruz çocuklar büyüyünce. Küçükken zorluyor çocuklar evet ama bir gün yuvadan uçacağı gözüyle görmüyoruz çoğu zaman.

Deme öyle
Amin canım
Yaprak dökümü yaşıyoruz çocuklar büyüyünce. Küçükken zorluyor çocuklar evet ama bir gün yuvadan uçacağı gözüyle görmüyoruz çoğu zaman.
Teker teker gidecekler canım
İyi olsunlar gitsinler
Rabbim iyilerle donatsın çevrelerini
Kötüler uzak olsun

Günaydın canım
Kol böreğini vermedim. Çünkü Boşnak ve Sarıyer Böreği benziyor. Çokta benzer olmasını istemedim. Su böreği boşta kaldı. Tavayı isteyen olmadı
Boşnak böreği paylaşılınca ben de kol böreğine çok benzettim canım, iyi yapmışsın ama su böreği, sosyete mantısı ve tava böreğinin yapılmaması ilginç oldu eşinle de Allah kavuştursun canım, inşallah temelli bir arada olacağınız günler çok yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…