Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Buda yapıldı canım hatta mesajıma belirttim. 🥰Sarıyer ve Boşnak böreği yapıldı ondan kol böreği vermem etik olmaz dedim. 🙈
Hatta Sarıyer Böreği Baklavalık yufka olmasaydı. Senin tarife saygıdan onuda vermezdim🥰
Sen ne yaptıgını bilirsin Nevoş adaletinden hiç şüphemiz yok 😁 İyi yapmışsın bence de
Hepsi birbirine benziyor. Benim yaptığım şekilde de yapmak istenebilirdi.
Ben sadece kol böreğini yapanın benim sunuma bozulmasını kabul etmezdim, çünkü benim böreğin başka bir şekli yok 😁

Sen ne yaptıgını bilirsin Nevoş adaletinden hiç şüphemiz yok 😁 İyi yapmışsın bence de
Hepsi birbirine benziyor. Benim yaptığım şekilde de yapmak istenebilirdi.
Ben sadece kol böreğini yapanın benim sunuma bozulmasını kabul etmezdim, çünkü benim böreğin başka bir şekli yok 😁
Aynen canım iki börekte benzer hatta üç börek😁
Bence böyle iyi oldu. Keşke su böreği, sosyete mantısı ve tava böreği de yapılsaydı🥺

Boşnak böreğinin benim bildiğim başka bir yapılış ve sunum şekli yok. Ama kol böreği verilseydi şu şekilde ve başka bir kaç şekilde de yapılabilirdi mesela. Velhasıl bozulmak benim hakkım olurdu. 😁Eki Görüntüle 3265507
Ben de Boşnak böreğini hep senin yaptığın şekilde gördüm ama senin ki füze atışı gibi olmuş🤭 Sadece ben değil herkes düşünürdü. Kol böreği hem Sarıyer böreği ile hem Boşnak böreği ile pişti olma riski vardı.Nevoş iyi düşünmüş kol böreğini vermemekle. Börekler içerik olarak benzese de sunum çok fark ediyor.

Ben de Boşnak böreğini hep senin yaptığın şekilde gördüm ama senin ki füze atışı gibi olmuş🤭 Sadece ben değil herkes düşünürdü. Kol böreği hem Sarıyer böreği ile hem Boşnak böreği ile pişti olma riski vardı.Nevoş iyi düşünmüş kol böreğini vermemekle. Börekler içerik olarak benzese de sunum çok fark ediyor.
Kesinlikle aynı böreğin laciverti gibi olurlardı görünüş itibari ile 😁

X