- 24 Eylül 2018
- 97.029
- 292.160
Evet Zano'm ,ziyan oldularEn güzel tarifler kaldı ne hikmetse başta olsaydı illaki yapan olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Zano'm ,ziyan oldularEn güzel tarifler kaldı ne hikmetse başta olsaydı illaki yapan olurdu
İki tarifte sahipliydi el değiştirdilerEn güzel tarifler kaldı ne hikmetse başta olsaydı illaki yapan olurdu
Sen ne yaptıgını bilirsin Nevoş adaletinden hiç şüphemiz yok İyi yapmışsın bence deBuda yapıldı canım hatta mesajıma belirttim. Sarıyer ve Boşnak böreği yapıldı ondan kol böreği vermem etik olmaz dedim.
Hatta Sarıyer Böreği Baklavalık yufka olmasaydı. Senin tarife saygıdan onuda vermezdim
Aynen canım iki börekte benzer hatta üç börekSen ne yaptıgını bilirsin Nevoş adaletinden hiç şüphemiz yok İyi yapmışsın bence de
Hepsi birbirine benziyor. Benim yaptığım şekilde de yapmak istenebilirdi.
Ben sadece kol böreğini yapanın benim sunuma bozulmasını kabul etmezdim, çünkü benim böreğin başka bir şekli yok
Ben de Boşnak böreğini hep senin yaptığın şekilde gördüm ama senin ki füze atışı gibi olmuş Sadece ben değil herkes düşünürdü. Kol böreği hem Sarıyer böreği ile hem Boşnak böreği ile pişti olma riski vardı.Nevoş iyi düşünmüş kol böreğini vermemekle. Börekler içerik olarak benzese de sunum çok fark ediyor.Boşnak böreğinin benim bildiğim başka bir yapılış ve sunum şekli yok. Ama kol böreği verilseydi şu şekilde ve başka bir kaç şekilde de yapılabilirdi mesela. Velhasıl bozulmak benim hakkım olurdu. Eki Görüntüle 3265507
Nevoş bir kategoride de 2 tarif yapma hakkı olsun mu?Aynen canım iki börekte benzer hatta üç börek
Bence böyle iyi oldu. Keşke su böreği, sosyete mantısı ve tava böreği de yapılsaydı
Yemeyince önyargı oluyor makarna ile yufka ne alaka diye. Ama yapınca sonuca şaşırıyor insan su böreği tadını alıncaAynen oda çok güzel oluyor
Ya tarifin biri birinci diğeri sonuncu olursaNevoş bir kategoride de 2 tarif yapma hakkı olsun mu?
İlklerde olacak börekler yok. Farkında olmadan popüler olmayan börekler kategorisi yaptıkAynen canım iki börekte benzer hatta üç börek
Bence böyle iyi oldu. Keşke su böreği, sosyete mantısı ve tava böreği de yapılsaydı
Kesinlikle aynı böreğin laciverti gibi olurlardı görünüş itibari ileBen de Boşnak böreğini hep senin yaptığın şekilde gördüm ama senin ki füze atışı gibi olmuş Sadece ben değil herkes düşünürdü. Kol böreği hem Sarıyer böreği ile hem Boşnak böreği ile pişti olma riski vardı.Nevoş iyi düşünmüş kol böreğini vermemekle. Börekler içerik olarak benzese de sunum çok fark ediyor.
Bence boşnak, Sarıyer ve birkaç börek çok popülerİlklerde olacak börekler yok. Farkında olmadan popüler olmayan börekler kategorisi yaptık
Bu kadar popüler tarifin kalmasına çok şaşırdım nevosum biz fasulye olmasaydık didisiyor olabilirdik sen aldın ben aldım diye sorun bizdemiymis yoksaBence boşnak, Sarıyer ve birkaç börek çok popüler
Sosyeteyi biliyorum kimin aldığınıİki tarifte sahipliydi el değiştirdiler
O anca bize hasBu kadar popüler tarifin kalmasına çok şaşırdım nevosum biz fasulye olmasaydık didisiyor olabilirdik sen aldın ben aldım diye sorun bizdemiymis yoksa
Olayları biz çıkarıyormisuz canom farkettin mi,caktirmaO anca bize has
Neyse elimizdekilere sahip çıkalımsosyete ziyangil
ŞekerpareBana baklava olmayan bayram tatlısı önerin yav
Yeniler öğrenecek inşallahBu kadar popüler tarifin kalmasına çok şaşırdım nevosum biz fasulye olmasaydık didisiyor olabilirdik sen aldın ben aldım diye sorun bizdemiymis yoksa