Teşekkür ederimSenin de ellerine sağlık.Daha önce tarif ayırtmış mıydın? İnşallah sahibi yoktur tarifinin. Birkaç kişi daha yapacaktı çünkü.
Bekliyoruz canımMerhaba arkadaşlarbende börek yarışmasına katılıyorum. Ama nevo daha görmedi mesajımı. Herkesin eline koluna sağlık
Ay bekleyin bekleyinBekliyoruz canım
BekliyoruzNerde kaldı tarifler. Yapılıp eklenmeyenler de vardı
Hayırlı sabahlarNerde kaldı tarifler. Yapılıp eklenmeyenler de vardı
Olur canımHayırlı sabahlarben bugün yapıcam inşallah. Bir kısmını pişirmeden buzluğa koysam bir şey olur mu? Yarın pişirsem
Yarın pişireceksen buzluğa koymana bile gerek yok alt gözüne koyabilirsin dolabın. Özellikle soslu börekler de ben özellikle akşamdan falan yapıp dolaba koyuyorum, sosunu daha iyi çekiyor, daha güzel oluyor tadı.Hayırlı sabahlarben bugün yapıcam inşallah. Bir kısmını pişirmeden buzluğa koysam bir şey olur mu? Yarın pişirsem
Eşin geldi değil mi Nevoş.?Günaydın
Evet canım hatta izni bugün bittiEşin geldi değil mi Nevoş.?Geçen gün gelecek demiştin
Sosu var ama böyle ıslak soslu bir börek değil. Yine de olur ama dimi ya. Alta koyayım o zamanYarın pişireceksen buzluğa koymana bile gerek yok alt gözüne koyabilirsin dolabın. Özellikle soslu börekler de ben özellikle akşamdan falan yapıp dolaba koyuyorum, sosunu daha iyi çekiyor, daha güzel oluyor tadı.
Ben hep akşamdan yapar sabah pişiririm. Hatta bol soslu bile olsa hiçbir şey olmuyor. Ben sütlü, odalı böreği bile bekletiyorum.Sosu var ama böyle ıslak soslu bir börek değil. Yine de olur ama dimi ya. Alta koyayım o zaman
Eskiden korkardık. Çok sulanır, hamur olur falan diyeYarın pişireceksen buzluğa koymana bile gerek yok alt gözüne koyabilirsin dolabın. Özellikle soslu börekler de ben özellikle akşamdan falan yapıp dolaba koyuyorum, sosunu daha iyi çekiyor, daha güzel oluyor tadı.
Üstünü streç film veya başka hava almayacak bir kaba koy, hiçbirşey olmaz. Üstü açık kalmasın, kurur yoksa.Sosu var ama böyle ıslak soslu bir börek değil. Yine de olur ama dimi ya. Alta koyayım o zaman
Tam tersi aslında, ben soslu böreği beklemeden yapınca içi daha hamuru su geliyor banaEskiden korkardık. Çok sulanır, hamur olur falan diye
İyi eğlenceler Nevoş. Bol bol hasret giderirsinizEvet canım hatta izni bugün bittiBugünde rapor aldı. Hafta sonu dönecek
Aynen bekleyince güzel oluyorÜstünü streç film veya başka hava almayacak bir kaba koy, hiçbirşey olmaz. Üstü açık kalmasın, kurur yoksa.
Tam tersi aslında, ben soslu böreği beklemeden yapınca içi daha hamuru su geliyor bana