Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sabahlar ben bugün yapıcam inşallah. Bir kısmını pişirmeden buzluğa koysam bir şey olur mu? Yarın pişirsem
Yarın pişireceksen buzluğa koymana bile gerek yok alt gözüne koyabilirsin dolabın. Özellikle soslu börekler de ben özellikle akşamdan falan yapıp dolaba koyuyorum, sosunu daha iyi çekiyor, daha güzel oluyor tadı.

Sosu var ama böyle ıslak soslu bir börek değil. Yine de olur ama dimi ya. Alta koyayım o zaman

Sosu var ama böyle ıslak soslu bir börek değil. Yine de olur ama dimi ya. Alta koyayım o zaman
Üstünü streç film veya başka hava almayacak bir kaba koy, hiçbirşey olmaz. Üstü açık kalmasın, kurur yoksa.
Eskiden korkardık. Çok sulanır, hamur olur falan diye
Tam tersi aslında, ben soslu böreği beklemeden yapınca içi daha hamuru su geliyor bana

Üstünü streç film veya başka hava almayacak bir kaba koy, hiçbirşey olmaz. Üstü açık kalmasın, kurur yoksa.

Tam tersi aslında, ben soslu böreği beklemeden yapınca içi daha hamuru su geliyor bana
Aynen bekleyince güzel oluyorBen hemen fırına koymam mutlaka bekletirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…