- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Sen hiç konuşma hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hiç konuşma hele
YokmuşDiğer konu için ipucu var mı
Kendi adına konuş, çok çoook eskilerden bayağı ban almışlığım var İnsan kendini kovulmuş gibi hissediyorİlk banı alalım
Nevoş arada söylüyor bişeyler ama ben hiçbirşey anlamıyorumDiğer konu için ipucu var mı
Kakaolu tarif çok olduğu için arada kaynadı galiba Bir de adını değiştirseydin, nevresim mi kumaş mı ki saten ismiOyumu şimdi gördüm
Gevurluğu beklemiyordum ama bu kadar da oy beklemiyordum. Hayal kırıklığısın KK ahalisi.
Bence efsane kurabiyeKakaolu tarif çok olduğu için arada kaynadı galiba Bir de adını değiştirseydin, nevresim mi kumaş mı ki saten ismi
Senin eskiden çok yaramaz olduğunu biliyorumKendi adına konuş, çok çoook eskilerden bayağı ban almışlığım var İnsan kendini kovulmuş gibi hissediyor
Nevoş arada söylüyor bişeyler ama ben hiçbirşey anlamıyorum
Ben ne edeyim yav, adını öyle koymuşlar.Kakaolu tarif çok olduğu için arada kaynadı galiba Bir de adını değiştirseydin, nevresim mi kumaş mı ki saten ismi
İçlerinde tek uslu her zaman bendim elticim. Tüp bebek topikleri ve burası arasında gidip geliyordum.Senin eskiden çok yaramaz olduğunu biliyorum
Bu ay hiçbir şey söylemedim ve söylemiyeceğim
Bdvden çıkmıyorduEmekli olanlar bize düşüyorİçlerinde tek uslu her zaman bendim elticim. Tüp bebek topikleri ve burası arasında gidip geliyordum.
Bu arkidiş ban rekoru kırıyordu eskiden tontri ile birlikte.
Yaşlandı, kafası kaldırmıyordur artık.Bdvden çıkmıyorduEmekli olanlar bize düşüyor
Ya da biz onun durulmasını sağladık
Aslında her şey kocası emekli olduktan sonra olduYaşlandı, kafası kaldırmıyordur artık.
Benimki de emekli oldu, bence bununla bir alakası yok.Aslında her şey kocası emekli olduktan sonra oldu
Bak bu doğruBenimki de emekli oldu, bence bununla bir alakası yok.
Oğlu öğretmen olup evden ayrıldı diye olmasın.
Kaynana olacak yaşa geldim, durulmam lazım diye düşünmüş olmasın.
Ooo, üstüne babanne deynepnaz olur, hiç uğramaz o zaman.Bak bu doğru
Oğlu gitti artıkBirde evlenirse tamamdır
Gelini gelirOoo, üstüne babanne deynepnaz olur, hiç uğramaz o zaman.
Gelene kapımız açık elticim, çekiştiririz kaynanasını.Gelini gelir
Kendi adına konuş, çok çoook eskilerden bayağı ban almışlığım var İnsan kendini kovulmuş gibi hissediyor
Nevoş arada söylüyor bişeyler ama ben hiçbirşey anlamıyorum
Belli efsane olduğuBence efsane kurabiye
Tam üstüne bastın, geçen gün paylaşım yapmıştım ya burada her yerde eşim diye, fırsatım olmuyorAslında her şey kocası emekli olduktan sonra oldu
Bu ay dikkati mi çektiÖnceki aylara göre daha çok buradasın Yani istesen olabiliyorsunBelli efsane olduğu
Tam üstüne bastın, geçen gün paylaşım yapmıştım ya burada her yerde eşim diye, fırsatım olmuyor