- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Ama bakmıyorlar, hatta tarifler sonra siliniyor zannediyorlarAynen ya deneyen olursa diye özenerek anlatıyoruz oysa ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bakmıyorlar, hatta tarifler sonra siliniyor zannediyorlarAynen ya deneyen olursa diye özenerek anlatıyoruz oysa ki
Sende arıyorsun değil miHala ordan tarif arayan terbiyesizler var
Kendim için yazdım zatenSende arıyorsun değil mi
Yok ikinci sınıf ta küçük kızım küçük oğlum da 28 aylıkBende bazen ödevleri iteliyorum. Babası ile daha çabuk bitiyor ama benle yapmak istiyor kız
Senin birinci sınıf mi ?
Yok ben olamayacağımı biliyordum zaten, ama Cocostar, browni, Starbucks, Allahım saydıkça aklıma geliyor, hepsi birbirinden iddialıBiz mesela değil mi
Ben gözünüze gözünüze sokayım incirleri dedim, 1 tane de yatmez hepsini göstereyim dedim.Aaaaaa nazom evet yaaa farklı bir bakış açısı getirmissin kurabiyeme benimkindede gariban işi Ülker cokokrem vardi keşke açıp gosterseydim dimiiiii alemsin nazom yaaa çok tatlısın ama güzel bir noktaya parmak şeyetmissin
Çokokrem katı kıvamlı olduğu için akmaz. Torku, hatta Bimin Peripella var markası o da güzel oluyorNevos hiç aklima gelmedi o benim azıcık çikolatayı gosterseydim, akmıyor ama var yani
Nevoş eklerken dikkat ediyorum denerseler diye ama ben de NYT’ye bakıyorum genelde tarif ararken. Çünkü orada deneyenlerin yorumları da var, orayı da okuyorum. Buradaki tariflerin yorumu ellerine sağlık çok güzel olmuş, başarılar dilerim şeklindeSonra gidip NYT den tarif arıyorlar
Sağ olasın canım.Çok geçmiş olsun .
baban nurlar içinde yatsın yasminim mekanı cennet olsun inşallah
Burada sadece yarışma gözü ile bakılıyor. Oysa tariften, fotodan bile nasıl olduğu belli oluyorYok ben olamayacağımı biliyordum zaten, ama Cocostar, browni, Starbucks, Allahım saydıkça aklıma geliyor, hepsi birbirinden iddialı
Ben gözünüze gözünüze sokayım incirleri dedim, 1 tane de yatmez hepsini göstereyim dedim.
Fakir işi kaldı mı ki en ucuz çikolata kreması 50 TL.
Çokokrem katı kıvamlı olduğu için akmaz. Torku, hatta Bimin Peripella var markası o da güzel oluyor
Nevoş eklerken dikkat ediyorum denerseler diye ama ben de NYT’ye bakıyorum genelde tarif ararken. Çünkü orada deneyenlerin yorumları da var, orayı da okuyorum. Buradaki tariflerin yorumu ellerine sağlık çok güzel olmuş, başarılar dilerim şeklinde
Ben daha fazla bekliyordum ondan. Sen 5 dakikada yapılıyor desen de süslemesi çok güzeldiFırınsız kurabiye tarifi yazsaydım bende ikincilik laneti sondan ikinci olarak devam ediyor bu ay da
Aynen mesela tarifi yapan konuya yazsa tarifini yaptım güzel olmuştu diye. Birkaç kez yazan olmuştu bana hoşuma gitmişti, öyle olunca tarif sahibinin de hoşuna gider.Burada sadece yarışma gözü ile bakılıyor. Oysa tariften, fotodan bile nasıl olduğu belli oluyor
Bunu aşabilsek keşke
Normal yorum bile yazmıyorlarAynen mesela tarifi yapan konuya yazsa tarifini yaptım güzel olmuştu diye. Birkaç kez yazan olmuştu bana hoşuma gitmişti, öyle olunca tarif sahibinin de hoşuna gider.
BDV'ye gidip yemeğim güzel olmuş mu diye konu açsakNormal yorum bile yazmıyorlar
İlk banı alalımBDV'ye gidip yemeğim güzel olmuş mu diye konu açsak
Sen hiç konuşma heleBencedeeee