• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    361
  • Anket Kapalı .
Ya benim az oy alan tariflerimi görüp, kendi de yarışmalara katılıp hep çok oy alıp bana hava atarsa :skandal:
Birde şu taraftan bakalım 🤔Deynepnaz 'ın gelini bir hamarat bir hamarat tam pinterestimden gelin :rolleyes: :süslü::70:

Birde şu taraftan bakalım 🤔Deynepnaz 'ın gelini bir hamarat bir hamarat tam pinterestimden gelin :rolleyes: :süslü::KK70:
Ya tam tersi olursa az oy alırsa, beceriksiz derlerse :skandal: akıl verince sen bana karışamazsın derse zamane gelini :skandal:

Ya tam tersi olursa az oy alırsa, beceriksiz derlerse :skandal: akıl verince sen bana karışamazsın derse zamane gelini :skandal:
Olumsuz düşünmeyelim :KK17: :KK45:
Belki ilk yarışmada birinci olur:süslü:

Çok beklemesin hayat yalnız zor🤗
Aynen Nevoş. Şaka bir yana şuan yanında eşi olmuş olsaydı içim daha rahat ederdi. Az önce görüntülü aradı, yemek yapmış, çay içiyordu tek başına. Biz diyoruz hep ama şuan istemiyor. Belki aşık olur kararı değişir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲

Aynen Nevoş. Şaka bir yana şuan yanında eşi olmuş olsaydı içim daha rahat ederdi. Az önce görüntülü aradı, yemek yapmış, çay içiyordu tek başına. Biz diyoruz hep ama şuan istemiyor. Belki aşık olur kararı değişir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲
Amin canım 😍
İnşallah kendisi bulur🤗

Back