- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Ya benim az oy alan tariflerimi görüp, kendi de yarışmalara katılıp hep çok oy alıp bana hava atarsaGelini gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim az oy alan tariflerimi görüp, kendi de yarışmalara katılıp hep çok oy alıp bana hava atarsaGelini gelir
Bu ay yürek yedim Nevoş, Eşime isyan bayrağını çektimBu ay dikkati mi çektiÖnceki aylara göre daha çok buradasın Yani istesen olabiliyorsun
Bundan sonra böyle mi
Birde şu taraftan bakalım Deynepnaz 'ın gelini bir hamarat bir hamarat tam pinterestimden gelinYa benim az oy alan tariflerimi görüp, kendi de yarışmalara katılıp hep çok oy alıp bana hava atarsa
Aferin, bundan sonra böyle bu enişteyeBu ay yürek yedim Nevoş, Eşime isyan bayrağını çektim
Ya tam tersi olursa az oy alırsa, beceriksiz derlerse akıl verince sen bana karışamazsın derse zamane geliniBirde şu taraftan bakalım Deynepnaz 'ın gelini bir hamarat bir hamarat tam pinterestimden gelin
Ama karışamazsınYa tam tersi olursa az oy alırsa, beceriksiz derlerse akıl verince sen bana karışamazsın derse zamane gelini
Ben karışmam da eşim için emin değilimAma karışamazsın
Ayy, 2 kaynana hele erkek çenesi, acıdım şimdiden gelinine.Ben karışmam da eşim için emin değilim
Olumsuz düşünmeyelimYa tam tersi olursa az oy alırsa, beceriksiz derlerse akıl verince sen bana karışamazsın derse zamane gelini
Gelin uzakta olacak Allah 'tanAma karışamazsın
Ya Onun çenesi düşük çıkarsa ben Ondan çekersemAyy, 2 kaynana hele erkek çenesi, acıdım şimdiden gelinine.
Şuan evlilik gibi bir düşüncesi yok. Aman olmasın taaaa oralara gidemem benGelin uzakta olacak Allah 'tan
Çok beklemesin hayat yalnız zorYa Onun çenesi düşük çıkarsa ben Ondan çekersem
Şuan evlilik gibi bir düşüncesi yok. Aman olmasın taaaa oralara gidemem ben
Çok şükür, biz gelini tutalım da yalnız hissetmesin kendini elticim.Gelin uzakta olacak Allah 'tan
Aynen Nevoş. Şaka bir yana şuan yanında eşi olmuş olsaydı içim daha rahat ederdi. Az önce görüntülü aradı, yemek yapmış, çay içiyordu tek başına. Biz diyoruz hep ama şuan istemiyor. Belki aşık olur kararı değişir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınÇok beklemesin hayat yalnız zor
Gelinin malum kişi gibi olmadığı sürece sıkıntı yok.Ya Onun çenesi düşük çıkarsa ben Ondan çekersem
Şuan evlilik gibi bir düşüncesi yok. Aman olmasın taaaa oralara gidemem ben
Hain domdom Arkadaş dedik bağrımıza bastık, yaptığına bakÇok şükür, biz gelini tutalım da yalnız hissetmesin kendini elticim.
Maksat kendini yalnız hissetmesin Deynep’im, sana garezimiz olduğundan değil yani.Hain domdom Arkadaş dedik bağrımıza bastık, yaptığına bak
Tabi ki öyle yapacağız. Deynepnaz artık yaşlandı, bize çıtırlar lazımÇok şükür, biz gelini tutalım da yalnız hissetmesin kendini elticim.
Amin canımAynen Nevoş. Şaka bir yana şuan yanında eşi olmuş olsaydı içim daha rahat ederdi. Az önce görüntülü aradı, yemek yapmış, çay içiyordu tek başına. Biz diyoruz hep ama şuan istemiyor. Belki aşık olur kararı değişir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Çıtır deyince Jenna16 cancağzım nerelerde elticim?Tabi ki öyle yapacağız. Deynepnaz artık yaşlandı, bize çıtırlar lazım