- 7 Mart 2013
- 6.105
- 18.379
O zamana kadar bulurum belkiKaynanan bile yokken mi
Şu da olabilir: "Oy Vermeyeni Lanetleyen Tarif"
Öbür ay garanti birniciyim
Başka çarem kalmadı
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zamana kadar bulurum belkiKaynanan bile yokken mi
Son dk tarif alıp son dk yapmazsan şansın daha yüksek sankiO zamana kadar bulurum belki
Şu da olabilir: "Oy vermeyeni lanetleyen Tarif"
Başka çarem kalmadı
Oy verenlerin çoğu tarifi açmıyorlardır ki bileSon dk tarif alıp son dk yapmazsan şansın daha yüksek sanki
Başka işi yok iyi böyle iyiKociskosuna temizlik yaptiran koca yürekli miniko
Son eklediğin için aceleye geliyor. Bence önümüzdeki ay ilklerde yapO zamana kadar bulurum belki
Şu da olabilir: "Oy Vermeyeni Lanetleyen Tarif"
Başka çarem kalmadı
Emekli koca ve temizlikBaşka işi yok iyi böyle iyi
İlk aldığını yapsan farklı olabilirdiFırınsız kurabiye tarifi yazsaydım bende ikincilik laneti sondan ikinci olarak devam ediyor bu ay da
Aynen bakmıyorlarOy verenlerin çoğu tarifi açmıyorlardır ki bile
Bence yani.
Çok geçmiş olsun .Yok canım, Perşembe akşamı bitirdim ben onu.
Dün babacığımın senesiydi, babama gittim. Oradan anneme geçtim, tüm kardeşler toplandık.
Gece döndüm, herifim rahatsızdı O’nunla uğraştım, sabaha karşı uyuyunca uyanmam bu saate kaldı.
Bende bakmazdım eskidenAynen bakmıyorlar
Aslında patlamış hali ile servis edebilirdim görselde fena değildi ama tutmayan bir tarifi deneyen olursa mahcup olurdumİlk aldığını yapsan farklı olabilirdi
Bugün 8 kilo zeytin kırdık daha ne olsun.Emekli koca ve temizlik
Sende haklısınAslında patlamış hali ile servis edebilirdim görselde fena değildi ama tutmayan bir tarifi deneyen olursa mahcup olurdum
Sonra gidip NYT den tarif arıyorlarBende bakmazdım eskiden
Sadece ilk dikkatimi çeken yasminsay in hingeli olmuştu öyle hatırlıyorum ilk onun tarifini incelenmiştim sanki
Bende bu ara eşime bir çok iş yaptırdım iş güç neyse de küçük oğlanla ilgilenmek çok yorucu diyorBugün 8 kilo zeytin kırdık daha ne olsun.
Geleceğe yatırımBu başlıkların telif hakkını alayım hemen
Aynen ya deneyen olursa diye özenerek anlatıyoruz oysa kiSonra gidip NYT den tarif arıyorlar
Bende bazen ödevleri iteliyorum. Babası ile daha çabuk bitiyor ama benle yapmak istiyor kızBende bu ara eşime bir çok iş yaptırdım iş güç neyse de küçük oğlanla ilgilenmek çok yorucu diyor
Hala ordan tarif arayan terbiyesizler varSonra gidip NYT den tarif arıyorlar