- 14 Haziran 2019
- 13.314
- 47.055
Ee ben bunu görmemişim kiii keşke görmeseymişim gerci şahane olmus yaa ellerine saglık adaşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee ben bunu görmemişim kiii keşke görmeseymişim gerci şahane olmus yaa ellerine saglık adaşş
Şükür bende iyiyim kızın dersleri ile başım belada öyle isteİyiyim tatlım sen nasılsınn net konusunda bi sen bi ASSOSyal sosyalim zaten
Vazgeçtim yapma nevoşÖnce tarifim kesinleşmesi lazımElimdekini verdim
Yapmış işte maşaallahEki Görüntüle 2965987
6 yi göbekli mömekli yaptida iyi kötü 7 yi düzgün yapamıyorya kağıt asindi sile sile ateşim ciktiiiiiiiii 1 saattir 7 yi uğraşıyoruz
Niye yaVazgeçtim yapma nevoş
Ikimiz de bahtsiz merviskom emojini yirim seninİyiyim tatlım sen nasılsınn net konusunda bi sen bi ASSOSyal sosyalim zaten
Birinci olman çok yüksek nevoşNiye ya
Ikimiz de bahtsiz merviskom emojini yirim senin
Yapmak istediğim tarifi 2-3 gün önce bir arkadaşa verdim.Biri tarif bıraktı.O tarifi başkası önce istemişti önerdim almadıArtık benimBirinci olman çok yüksek nevoş
Ayy yap nevoş kimse yapmiyo zaten yaa,kurudukYapmak istediğim tarifi 2-3 gün önce bir arkadaşa verdim.Biri tarif bıraktı.O tarifi başkası önce istemişti önerdim almadıArtık benim
Yakında yaparım
Yarın belki firdefs yaparAyy yap nevoş kimse yapmiyo zaten yaa,kuruduk
Yapsın yapsın heyecan olsun nevoş gerçi o da çok güzel yapıyor yawYarın belki firdefs yapar
Bilmem artık sunum araştırıyor.Yeni kap aldı tarifi ile ilgiliYapsın yapsın heyecan olsun nevoş gerçi o da çok güzel yapıyor yaw
Allahiimmm nerelere gidem nerelere kaçamBilmem artık sunum araştırıyor.Yeni kap aldı tarifi ile ilgili
Bence bu sefer korkacak bir durum yokAllahiimmm nerelere gidem nerelere kaçam
Ne nasipliymiş nevoş alanlar dimiYapmak istediğim tarifi 2-3 gün önce bir arkadaşa verdim.Biri tarif bıraktı.O tarifi başkası önce istemişti önerdim almadıArtık benim
Yakında yaparım
Hadi canımBence bu sefer korkacak bir durum yok