Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Bence gayet güzel yapmış 😍
1.sınıf olup yazamayan çok 🤷‍♀️
Üzerinde çok uğraşıyorum kuzu ogretmende öyle biraz sıkı disiplinli 1.sinifta zorlanmasinlar diye sürekli iletişim halinde bu konularda haliyle geri kalmasın sinifta diye mecbur daha iyi olsun moduna giriyoruz bizde 😒.

Üzerinde çok uğraşıyorum kuzu ogretmende öyle biraz sıkı disiplinli 1.sinifta zorlanmasinlar diye sürekli iletişim halinde bu konularda haliyle geri kalmasın sinifta diye mecbur daha iyi olsun moduna giriyoruz bizde 😒.
Çokta sıkma bunalmasın. Sürekli sil yaz sil yaz olunca çocuk haliyle soğuyor. Yaptıkça zamanla düzeliyor merak etme. Bol bol çizgi çalışması yapın. 🥰

Kendimi gördüm sende 🤣🤣
Öğretmenimiz kodlama konusunda ödüllü hatta yeni kitap seti çıkarttı o yüzden çok üstüne düşüyor
Her hafta da bir sayıyı öğretiyor şimdi 5 öğrendiler benim oğlanda zor yazıyor
Tek ben değilmişim deliren 😂😂
Emin ol daha çok delirenler bile var 🤣 diyorum çok yuklenmiyeyim çocuk kaç yaşında daha diye ama bazen bir buhran bişey geliyor boyle🥴

Ödüllümu vayy iyiymiş valla🤩

Çokta sıkma bunalmasın. Sürekli sil yaz sil yaz olunca çocuk haliyle soğuyor. Yaptıkça zamanla düzeliyor merak etme. Bol bol çizgi çalışması yapın. 🥰
Bunaltmamayada çalışıyorum da bazen helede ödev yapacak başka şeyle ilgileniyorya o beni delirtiyor işte .
Öyle yapayım canom Allah kolaylık versin herkese sacimdaki beyazlar çoğaldı bu sene 🤪🤪🤪

X