- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
Peekkkkiiiiii nasılsınn nevoşummAma öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peekkkkiiiiii nasılsınn nevoşummAma öyle
Vallahi yorgunum şimdi oturdumSen nasılsın gebelik nasıl geçiyorPeekkkkiiiiii nasılsınn nevoşumm
Ilk defa erken yaptım pehhhTembeller
Anladimmm zaten ortalukta görünmeyincee seeğnnnn gebelik çokşükürr iyi kuzumm 1haftadır öksürük grip le savaştım buzaman bağışıklık düşüyormuş ama bugün daha iyi nefes alamazdım ağzımı kapatıpp bunuda atlattım sonundaVallahi yorgunum şimdi oturdumSen nasılsın gebelik nasıl geçiyor
Evett vqllaha saşırttın beniiIlk defa erken yaptım pehhh
Ooo süpersin calcim sevdim bunuOnu daha pazar günü yaptım ki
Bende mi yapsamIlk defa erken yaptım pehhh
Çok geçmiş olsun canımAnladimmm zaten ortalukta görünmeyincee seeğnnnn gebelik çokşükürr iyi kuzumm 1haftadır öksürük grip le savaştım buzaman bağışıklık düşüyormuş ama bugün daha iyi nefes alamazdım ağzımı kapatıpp bunuda atlattım sonunda
Ne zaman baklava yapacağız pekiOda adaletli olmuyorHerkes baklava türü yapacaksa kabul
Nasil olsa oy olamam diyerekten saldım gittiEvett vqllaha saşırttın benii
Herkesin işi gücü var hele nevoşş biz burdayızzz sen rahatt olllÇok geçmiş olsun canım
Allah'a emanet olun
Ben aslında buralardayım ama yazmıyorumBoş olmayınca
Yap nevoşBende mi yapsam
Dime öylee dimeeeee hiç belli olmazzzzzzzzNasil olsa oy olamam diyerekten saldım gitti
Dokunmayın bana çok fenayıımmDime öylee dimeeeee hiç belli olmazzzzzzzz
Teyzoşummm öpiimm geçsiinn minik dudişimlenDokunmayın bana çok fenayıımm
O zaman kendime gelebilirimTeyzoşummm öpiimm geçsiinn minik dudişimlen
MuuaaaahhhhhhhO zaman kendime gelebilirim
İkimiz yapalım bende çok istiyorumNe zaman baklava yapacağız peki
Bu gidişle hiçbir zaman
Allah razı olsunHerkesin işi gücü var hele nevoşş biz burdayızzz sen rahatt olll
Sağoll canımm
Önce tarifim kesinleşmesi lazımElimdekini verdimYap nevoş