- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Ay abla kackez düzelttirdim sayamadim şuan bile delirtti ,başka şeylerle ilgilenmesi de cabasi. Bı fenalık geldi şuan bana nolur sabır dileYapmış işte maşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay abla kackez düzelttirdim sayamadim şuan bile delirtti ,başka şeylerle ilgilenmesi de cabasi. Bı fenalık geldi şuan bana nolur sabır dileYapmış işte maşaallah
Evet canımNe nasipliymiş nevoş alanlar dimi
Alışır periş sıkma canınıAy abla kackez düzelttirdim sayamadim şuan bile delirtti ,başka şeylerle ilgilenmesi de cabasi. Bı fenalık geldi şuan bana nolur sabır dile
VallahaHadi canım
İyimisin nevoşum bugun yogun gunundu galiba yoktun pekEvet canım
Allah kolaylık versin canımEki Görüntüle 2965987
6 yi göbekli mömekli yaptida iyi kötü 7 yi düzgün yapamıyorya kağıt asindi sile sile ateşim ciktiiiiiiiii 1 saattir 7 yi uğraşıyoruz
1 sınıfta yandım ozamana kafa beyin kalmicakAlışır periş sıkma canını
Sağolasın canımAllah kolaylık versin canım
Bizde kodlama çalışıyoruz ne zormuş bu zamanın çocukları ve dersleriSağolasın canım
Teşekkür ederim canımEe ben bunu görmemişim kiii keşke görmeseymişim gerci şahane olmus yaa ellerine saglık adaşş
Sus ne delirmesiAy abla kackez düzelttirdim sayamadim şuan bile delirtti ,başka şeylerle ilgilenmesi de cabasi. Bı fenalık geldi şuan bana nolur sabır dile
Bence gayet güzel yapmışEki Görüntüle 2965987
6 yi göbekli mömekli yaptida iyi kötü 7 yi düzgün yapamıyorya kağıt asindi sile sile ateşim ciktiiiiiiiii 1 saattir 7 yi uğraşıyoruz
Nevoşum bu konuda tecrübeli ne de olsaSus ne delirmesi
Prensesime laf yok
Bende şimdiden sabır tükenmeye başladı ya hayırlısıBizde kodlama çalışıyoruz ne zormuş bu zamanın çocukları ve dersleri
Hele birde ilkokula başlasak naparız bilmem
Bencede gayet güzel olmuşBence gayet güzel yapmış
1.sınıf olup yazamayan çok
Allah kolaylık versin pericim1 sınıfta yandım ozamana kafa beyin kalmicak
Daha iyi yapsın başka şeye odaklanmasin diye Cok kasıyorum kendimi sanırım
Kendimi gördüm sendeBende şimdiden sabır tükenmeye başladı ya hayırlısı
Oy oy kolay gelsin Kodlama bikac yaptık bu ara vermedi bakalım Biraz daha vermese
İyiyim canım sağ olİyimisin nevoşum bugun yogun gunundu galiba yoktun pek
Tuzum kuruNevoşum bu konuda tecrübeli ne de olsa
Bence gayet iyi yazıyor.Hiç zorlanmazsın1 sınıfta yandım ozamana kafa beyin kalmicak
Daha iyi yapsın başka şeye odaklanmasin diye Cok kasıyorum kendimi sanırım