- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun
Cinsiyet belli mi
Hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin, saglikla büyüsün, huzurlu ve mutlu bir ömrü olsun insallahYuh 2 aylık olmuş bile Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Gelecek pazartesi inşaallahhCinsiyet belli mi
Aaaaaaaa ciddenmiiiYuh 2 aylık olmuş bile Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Hoş geldin canım sende sık sık gel artıkUzaktan okumaHayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin, saglikla büyüsün, huzurlu ve mutlu bir ömrü olsun insallah
Ne geçiyor içindenGelecek pazartesi inşaallahh
Son ultrasonu gördükten sonra kız geçmeye başladı nevoşumNe geçiyor içinden
Yetişemiyorum ki sohbetiniz çok hızlıHoş geldin canım sende sık sık gel artıkUzaktan okuma
Hayırlısı olsunSon ultrasonu gördükten sonra kız geçmeye başladı nevoşum
Tut bir ucundanYetişemiyorum ki sohbetiniz çok hızlı
Tamam olur ama sen kazanırsın Ağanın eline su dökülmezİkimiz yapalım bende çok istiyorum
Aminn kuzummHayırlısı olsun
Boynuz kulağı geçtiTamam olur ama sen kazanırsın Ağanın eline su dökülmez
Geçmedi geçemezBoynuz kulağı geçti
Maşaallah çok güzel şeyler yapıyorsunGeçmedi geçemez
Sağol canım. Yapmaya çalışıyorumMaşaallah çok güzel şeyler yapıyorsun
Sağol canım. Yapmaya çalışıyorum
Geldi orişim geldi topige illallah getirdim artık biktilar benden tövbeler olsunBlue_Peri periiim netin geldimi artık
İyiyim tatlım sen nasılsınn net konusunda bi sen bi ASSOSyal sosyalim zatenGeldi orişim geldi topige illallah getirdim artık biktilar benden tövbeler olsun
Nasılsın bakiiiim